Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Salesforce -invoegtoepassing

GoDaddy Met de Salesforce -add -on van Email Marketing kun je je Salesforce -contactpersonen synchroniseren met een lijst met abonnees, zodat je eenvoudig contact kunt houden met klanten en potentiële klanten. Zelfs als je nog geen Salesforce -account hebt, kun je altijd een gratis proefversie nemen om het uit te proberen.

De Salesforce -add -on instellen:

 1. Klik op het menu Add -ons bovenaan je pagina en kies Meer toevoegen.
 2. Schuif naar de optie Salesforce en schakel deze in.
 3. Klik op Ga naar instellen .
 4. Klik op de knop Importeren om je accounts te koppelen.
 5. Je wordt tijdelijk omgeleid naar een Salesforce -inlogscherm, tenzij je al bent aangemeld bij Salesforce in je browser. Voer hier je aanmeldingsgegevens in.
 6. De volgende pagina die je ziet, is een autorisatiepagina om toegang te geven tot je Salesforce -account. Klik op Toestaan .
 7. Maak je geen zorgen! Als je ziet dat Mad Mimi toestemming vraagt, is dat geen vergissing. De engine waarop ons e -mailmarketingplatform draait, heette voorheen Mad Mimi en daarom is het autorisatiescherm mogelijk niet bijgewerkt. Je kunt er echter zeker van zijn dat dit voor je GoDaddy Email Marketing -accounttoegang tot Salesforce is, en niet voor iets anders.

 8. Je keert nu terug naar je Salesforce Add -on -pagina en het importeren begint automatisch. Er wordt een bericht weergegeven waarin staat dat het importeren wordt uitgevoerd. Je ontvangt een e -mailmelding op het e -mailadres van je account wanneer het importeren is voltooid.
 9. Ga naar je Abonnees -gedeelte om je nieuwe Salesforce -lijst te bekijken!
 10. Schuif omlaag op de pagina naar je sectie Automatische lijsten in de linkerzijbalk. Je vindt de lijst daar met het label Salesforce .
 11. lijst gesynchroniseerd!

Verwante onderwerpen:

Basisprincipes van e -maillijstbeheer
Hoe bekijk of bewerk ik contactgegevens?
Hoe onderdruk ik contactpersonen?


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.