Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Schakel root- of admin -toegang tot mijn Gen 4 -server in

Hier leest u hoe u roottoegang (sudo of vervangende/supergebruiker) tot uw beheerde of volledig beheerde Generation 4 VPS of Dedicated Server kunt inschakelen. Mogelijk hebt u dit soort toegang nodig om toepassingen te installeren of om wijzigingen op hoog niveau aan te brengen in uw serverconfiguratie.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Selecteer in het accountdashboard bovenaan de pagina Instellingen .
    selecteer instellingen
  4. Klik in het gedeelte Toegang naast Beheerderstoegang op Beheren .
  5. Selecteer Beheertoegang inschakelen (sudo-toegang tot rootaccount) en klik op Opslaan. In de sectie Instellingen is Beheerderstoegang nu ingeschakeld.
Opmerking: Als je een Windows -server gebruikt en verbinding hebt met Secure Shell (SSH) of Remote Desktop Connection (RDC) , moet je je afmelden bij je huidige sessie en vervolgens aanmelden om beheerderstoegang te gebruiken.