Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Root- of beheerderstoegang inschakelen voor mijn Generation 4-server

Follow these steps to enable root (sudo or substitute/super user) access to your managed or fully managed Generation 4 server. You might need this kind of access to install applications or make high-level changes to your server configuration.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik in de sectie Instellingen naast Beheerderstoegang op Beheren.
  4. Selecteer Beheertoegang inschakelen (sudo-toegang tot rootaccount) en klik op Opslaan. In de sectie Instellingen is Beheerderstoegang nu ingeschakeld.