Mijn website herstellen met Site Backup

Opmerking: Site Backup is sinds januari 2018 niet meer verkocht als nieuw product. Zie voor onze nieuwe back -upoplossingWat is Website Backup?

Je kunt je hele site of individuele bestanden en mappen herstellen vanaf een Site Backup -back -up.

Met behulp van deze back -ups:

• Overschrijft bestaande bestanden met de kopie van het bestand uit de back -up
  • Dit is niet van invloed op bestanden waarvoor geen back -upversie bestaat. Bestanden die zijn gemaakt nadat de back -up is gemaakt, worden bijvoorbeeld niet verwijderd of gewijzigd.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in het gebied Bestanden op Back -up van site.
  5. Klik op Bestanden herstellen .
  6. Selecteer de mappen en bestanden die u wilt herstellen.
  7. Klik opnieuw op Bestanden herstellen.
  8. Klik op Herstellen.