Herstel mijn database in Windows Hosting

Je kunt een MySQL -database herstellen vanaf een back -up als het origineel is gehackt of beschadigd. Volg deze stappen om een MySQL -database te herstellen vanuit de handmatige back -up die je in Plesk hebt gemaakt.

Verplicht: Er moet ten minste één gebruiker zijn toegewezen aan de MySQL -database voordat deze via deze stappen kan worden hersteld.

Opmerking: het herstellen van MS-SQL-databases wordt niet ondersteund.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting .
  3. Selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  4. Selecteer Plesk -beheerder in het dashboard voor het account.
  5. Selecteer Databases in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Selecteer Dump importeren . Het venster Databasedump importeren wordt weergegeven.
  7. Selecteer Uploaden en vervolgens Bladeren om een ZIP -archief op je computer te kiezen. Of selecteer Importeren om een bestand uit de map te kiezen.
  8. Selecteer De database opnieuw maken en selecteer vervolgens OK .