Start mijn inkomende domeinoverdracht opnieuw

Start je domeinoverdracht opnieuw nadat je problemen met je huidige registerhouder hebt opgelost, zoals het ontgrendelen van het domein of als de overdracht eerder werd geweigerd. Bekijk onze handleiding voor overdrachtsstatussen voor meer informatie over verschillende statussen die mogelijk opnieuw moeten worden opgestart.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-overdrachtenpagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Overdrachten in en selecteer vervolgens het tabblad Overdracht opnieuw starten . Zoek naar een specifiek domein met behulp van het zoekveld boven je domeinlijst.
    selecteer het tabblad overdracht opnieuw
  3. Selecteer het selectievakje naast de domeinoverdrachten die je opnieuw start. Of selecteer het selectievakje naast Domein en kies vervolgens Alles selecteren .
  4. Selecteer Overdracht opnieuw starten boven je domeinlijst.
    selecteer de knop Herstartoverdracht

Je ziet een bevestiging dat je overdracht opnieuw is gestart. Domeinoverdrachten duren meestal 5 tot 7 dagen.

Meer info