Reset my WordPress password

Als je het wachtwoord van je WordPress site bent vergeten, kun je het resetten vanaf je WordPress aanmeldingspagina door een wachtwoord opnieuw instellen link aan te vragen. Je moet een e-mailadres invoeren dat gekoppeld is aan je WordPress gebruikersaccount om de e-mail met de link te ontvangen.

1. In een browser: ga naar http://[je WordPress-domeinnaam]/wp-admin (bijvoorbeeld http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Selecteer de Wachtwoord vergeten? link.
  3. Voer het e-mailadres in dat je gebruikt voor je WordPress gebruikersaccount en selecteer vervolgens Nieuw wachtwoord .
  4. Controleer de e-mailaccount op een bericht met de titel Wachtwoord opnieuw instellen en selecteer de link in de e-mailtekst. Het zal een wachtwoord reset pagina openen in een nieuw tabblad.

Note: If you don't see the password reset email within a few hours, check your spam/junk folder. Also, check the database to see if your email address is saved correctly and update it if necessary.

5. Op de wachtwoord opnieuw instellen pagina, voer je in het Nieuw wachtwoord veld je nieuwe wachtwoord in en selecteert je Wachtwoord opslaan. Je kunt een wachtwoordmanager naar keuze gebruiken om ervoor te zorgen je je nieuwe wachtwoord niet vergeet.

Je kunt je nu aanmelden bij WordPress met je nieuwe wachtwoord.