Reset WordPress -permalinks in de database

Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de optimalisatie van zoekmachines (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten. WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's.

Indien nodig kun je WordPress -permalinks terugzetten naar hun standaardinstelling in de database.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Log in op phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).

Opmerking: in cPanel Hosting moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

3. Klik op de wp_options tafel.
  4. Zoek de vermelding permalink_structure in de kolom option_value.
  5. Klik op de knop Bewerken.
  6. Verwijder de tekst onder het veld option_value voor deze invoer en laat deze leeg.
  7. Klik op Ga .
  8. De URL op de pagina's van je website moet de standaard permalink -instellingen voor WordPress weergeven.