WordPress-permalinks opnieuw instellen om de 404-fout op te lossen

WordPress-permalinks zijn de permanente webadres-URL's voor je berichten en pagina's. Soms kunnen berichten en pagina's een 404-fout opleveren in plaats van de content als ze niet juist zijn opgeslagen. Je lost dit op door over te stappen op een andere permalinkstructuur en die dan terug te veranderen in het WordPress-dashboard.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat je altijd een back-up van je site maakt voordat je problemen oplost of wijzigingen aanbrengt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant selecteer je Instellingen > Permalinks.
  3. Onder Permalinkinstellingen selecteer je een andere permalinkstructuur en vervolgens Wijzigingen opslaan. De 404-fout wordt opgelost.
  4. Selecteer de vorige permalinkstructuur en dan Wijzigingen opslaan. Permalinks worden teruggezet op de voorkeursstructuur.

Opmerking: Als je permalinks opnieuw wilt instellen op de standaardstructuur van WordPress kies je de normale permalinkstructuur.

De 404-fout op je berichten en pagina's zouden nu moeten zijn opgelost en de URL's op je site zouden nu de gekozen permalinkstructuur moeten weergeven.