Mijn website opnieuw instellen

Wanneer je je website opnieuw instelt, maken we automatisch een back-up van je site en geven we je vervolgens een gloednieuw siteontwerp (tekst, thema, kleuren, lettertype, pagina's, secties, enz.) Als je niet tevreden bent met het nieuwe ontwerp, kun je kunnen je oude ontwerp herstellen.

Ook al heeft je site nieuwe inhoud, een reset verwijdert niets dat je beheert vanaf je Dashboard (afbeeldingen, video of geüploade bestanden in je mediabibliotheek, producten in je winkel, evenementen of afspraken, sociale media, etc.)

Als je je site opnieuw instelt omdat je de bedrijfscategorie of afbeeldingen wilt wijzigen, overweeg dan om je site aan te passen. Je kunt je sitecategorie wijzigen, een nieuw thema kiezen , secties toevoegen of verwijderen en afbeeldingen op elk moment wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen > Sitegeschiedenis .
  5. Selecteer Website opnieuw instellen .
  6. Selecteer Ja, begin opnieuw .
  7. Volg de gegeven aanwijzingen om je site opnieuw in te stellen.