Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de naam van bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Je kunt elk bestand dat je naar je Linux -hostingaccount hebt geüpload, hernoemen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer in de linkerbovenhoek van het accountdashboard Bestandsbeheer .
    selecteer bestandsbeheer
  4. Ga in cPanel Bestandsbeheer naar het bestand dat je wilt wijzigen, selecteer het bestand en selecteer Naam wijzigen .
  5. Voer de nieuwe bestandsnaam in en druk vervolgens op Enter/Return.