Verwijder delen van een afbeelding, een afbeelding, een vorm of een tekst

Met de maskertool kun je delen van een afbeelding, afbeelding, vorm of tekstlaag verwijderen. Je kunt deze vervolgens combineren om een 3D -effect te creëren. Je kunt het ook gebruiken om een afbeelding op te ruimen nadat je de achtergrond hebt verwijderd .

De webversie van GoDaddy Studio is alleen beschikbaar op een desktop of laptop. Als je een kleiner apparaat gebruikt, wordt je gevraagd om de GoDaddy Studio -app te gebruiken.

Zo gebruik je de maskertool:

1. Open je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onderaan het scherm Projecten en selecteer vervolgens het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik op de afbeelding, afbeelding, vorm of tekst die je wilt wijzigen en tik vervolgens op Bewerken in de banner.
  4. Veeg in het menu onder aan het scherm naar links totdat je Masker ziet . Tik hierop.
  5. Selecteer het penseel dat je wilt gebruiken. Je ziet vier opties: de eerste twee zijn voor verwijderen, terwijl de tweede twee verwijderde onderdelen herstellen. Je hebt de keuze uit een harde of zachte rand. Sleep het penseel over het deel dat je wilt verwijderen of toevoegen.

Opmerking: Voor een kleiner penseel strek je het scherm uit met twee vingers en zoom je in. Voor een groter penseel knijp je het scherm met twee vingers samen en zoom je uit. Om de afbeelding te verplaatsen, gebruik je twee vingers en sleep je deze.

6. Tik op hetVerwijder delen van een afbeelding, afbeelding, vorm of tekst in mobiel vinkje in de rechterbovenhoek om je project op te slaan.

Verwijder delen van een afbeelding, afbeelding, vorm of tekst op mobiele apparaten

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Scrol omlaag naar Je projecten en selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Klik op de afbeelding, afbeelding, vorm of tekst die je wilt wijzigen.
  4. Selecteer Masker in het menu aan de rechterkant.
  5. Selecteer het penseel dat je wilt gebruiken. Je ziet vier opties: twee voor het verwijderen en twee voor het herstellen van verwijderde onderdelen. Je hebt de keuze uit een harde of zachte rand. Klik met de linkermuisknop en houd vast terwijl je de muis sleept om dat onderdeel te verwijderen of toe te voegen.
  6. Opmerking: Schuif de schuifregelaar Grootte naar rechts of links om de grootte van het penseel te vergroten of verkleinen. Schuif de schuifregelaar Sterkte om de dekking van je penseel aan te passen.

7. Als je klaar bent, selecteer je Gereed boven aan het scherm.

Verwijder delen van een afbeelding, afbeelding, vorm of tekst op internet