Verwijder alle WordPress -opmerkingen vóór een specifieke datum

Je kunt alle opmerkingen die voor een bepaalde datum zijn achtergelaten verwijderen door ze in bulk te verwijderen in de WordPress -database.

Waarschuwing: maak altijd een back -up van je site voordat je wijzigingen aanbrengt in de database.
  1. Meld je aan bij phpMyAdmin.
  2. Selecteer in phpMyAdmin in het linkermenu de naam van de database die je site gebruikt.
    selecteer een database in phpMyAdmin
  3. Selecteer SQL in het bovenste menu.
    SQL -tabblad in phpMyAdmin
  4. Voer in het onderstaande vak de volgende code in:
    VERWIJDEREN van wp_comments WHERE comment_date = ' JJJJ - MM - DD UU : mm : ss '
  5. Vervang YYYY door een jaar, MM door een maand, DD door een dag, HH door een uur, mm door een minuut en ss door een seconde waarvoor je opmerkingen wilt verwijderen. Als je alleen de datum wilt opgeven, kun je 00:00:00 invoeren voor de tijd van de dag.
  6. (Optioneel) Als je tabelvoorvoegsel niet wp_ is, vervang je wp_ voor opmerkingen door je werkelijke tabelvoorvoegsel. Je kunt controleren welk voorvoegsel je site gebruikt in het bestand wp-config.php.
  7. Selecteer Ga .
  8. Als je wordt gevraagd of je de opdracht echt wilt uitvoeren, selecteer je OK .
    prompt in de WordPress -database

Alle opmerkingen die voor de gekozen datum zijn achtergelaten, worden nu van je site verwijderd.