Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder een gemachtigde gebruiker uit mijn account

Als accounteigenaar kun je de toegang voor elke gemachtigde op elk moment annuleren.

Opmerking: Als je iemand hebt uitgenodigd voor toegang tot je account, maar je uitnodiging niet binnen 48 uur wordt geaccepteerd, vervalt de uitnodiging en hoef je deze stappen niet te volgen.

1. Ga naar uw GoDaddy Toegang delegeren bladzijde. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  2. Selecteer in het gedeelte Mensen met toegang tot mijn account naast de naam van de gemachtigde die u wilt verwijderen de optie Bewerken .
    klik op bewerken
  3. Selecteer Verwijderen onder de knop Opslaan .