Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Meld je op afstand af bij mijn GoDaddy -account

Meld je op afstand af bij je GoDaddy -account als je denkt dat je account mogelijk gehackt is, of als je niet meer weet of je uitgelogd bent bij een gedeeld apparaat.

1. Ga naar je GoDaddy- pagina Aanmelden en pincode.
  2. Selecteer Alle sessies beheren onder Actieve aanmeldingen om alle apparaten en browsers te zien die zijn aangemeld bij je account.
    Klik op Alle sessies beheren
  3. Selecteer Afmelden om je af te melden bij een specifiek apparaat of browser. Selecteer vervolgens opnieuw Afmelden in het nieuwe venster om te bevestigen. Je wordt binnen 5 minuten afgemeld bij dat apparaat of die browser.