E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Registratie IP -adressen

De Inschrijven IPs addon berichten van een IP-adres voor alle aanmeldingen via een GoDaddy Email Marketing -formulier.

registratie ips toevoegen

Het IP -adres wordt ook vastgelegd voor alle bevestigingsklikken. Dit is de link die naar je abonnee wordt gestuurd als je formulier is ingesteld op dubbele opt-in. Je kunt de IP -informatie voor elk contact vinden op de pagina met lidgegevens:

registratie ip, details worden hier weergegeven

Deze gegevens zijn natuurlijk ook opgenomen in de exportbestanden van je abonnees.

Activeer de registratie -IP -add -on door te klikken op het menu Add -ons bovenaan de pagina. Klik vervolgens op Meer toevoegen en scrol totdat je die optie ziet. Zet hem aan en je bent helemaal klaar!

Klik hier als je niet zeker weet of de registratie -IP -add -on geschikt is voor jou.

Verwante onderwerpen:

Wat zijn webformulieren?
Hoe exporteer ik een lijst
Hoe bewerk ik contactgegevens?