HTTP automatisch doorverwijzen naar HTTPS

Als je een SSL-certificaat hebt geïnstalleerd op je website, moet je je bezoekers doorverwijzen naar de beveiligde (HTTPS) versie van je site. Kies het hostingscenario voor je website:

Opmerkingen:

• Deze instructies zijn niet van toepassing op Beheerde WordPress-accounts met een SSL-certificaat. De HTTPS-doorverwijzing wordt automatisch geactiveerd nadat de SSL-certificaat-installatie op een Beheerde WordPress-account is voltooid.
• Als er geen richtlijn beschikbaar is voor je server, controleer je de serverdocumentatie voor informatie over hoe je websiteverkeer kunt omleiden.