Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Reden voor onderdrukking uitgelegd: niet bevestigd

Wanneer een contactpersoon zich abonneert via een van je dubbele aanmeldingsformulieren , wordt die contactpersoon onderdrukt totdat deze zijn adres heeft bevestigd. We sturen een e -mail met een bevestigingslink naar die contactpersoon wanneer deze zich registreert. Voordat de contactpersoon op die link klikt, worden deze onderdrukt onder het label Unconfirmed . Nadat de contactpersoon op die link heeft geklikt, wordt deze automatisch in de juiste lijst van je actieve abonnees geplaatst.

Je kunt deze onbevestigde aanmeldingen ook bekijken in de lijst met de naam Aanmeldingen . Van daaruit kun je de niet -bevestigde contactpersonen selecteren en deze handmatig bevestigen.

Wees voorzichtig! Bevestig alleen handmatig aanmeldingen die je herkent of waarvan je weet dat ze geldig zijn. Het doel van het dubbele opt-in-formulier is om spambots en andere kwaadaardige tekens UIT uw actieve abonnees te houden.

En vergeet niet dat contacten in je onderdrukte lijst nooit meetellen voor het totaal van je actieve abonnees.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.