Reageren op aanbiedingen op GoDaddy Auctions®

De koper en verkoper kunnen reageren op aanbiedingen of tegenaanbiedingen voor domeinen op GoDaddy Auctions & reg ;.

De verkoper kan je bod accepteren, afwijzen of tegenwerken wanneer je een bod op een domein indient. Je kunt op je beurt een tegenbod van de verkoper accepteren of weigeren (door niet te reageren). Je kunt ook een bod indienen dat onder de vraagprijs ligt, zolang dit maar hoger is dan het minimale bod.

Als de verkoper je bod afwijst, moet je binnen zeven dagen reageren, anders vervalt het bod. De verkoper heeft 7 dagen de tijd om je bod te accepteren, zelfs als hij of zij je een tegenbod heeft gestuurd. Een verkoper kan je oorspronkelijke bod ook gebruiken om zijn vermelding naar een openbare veiling van 7 dagen te sturen. Als dit gebeurt, wordt je bod ingesteld als het eerste bod en wordt het domein toegevoegd aan je biedingslijst.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Biedlijst en vervolgens Bieden .
  3. Selecteer (# aanbiedingen) voor het domein.
  4. Als je een tegenbod indient, selecteer je Teller en voer je het bedrag van je tegenbod in het veld Bedrag tegenbod in.
  5. Selecteer Tegenbod om in te dienen. Verkopers hoeven niet te reageren op aanbiedingen of tegenaanbiedingen.
  6. Selecteer dat je de universele servicevoorwaardenovereenkomst hebt gelezen en hiermee instemt, de GoDaddy -veilingen & reg; Lidmaatschapsovereenkomst en de prijsstructuur voor GoDaddy -veilingen & reg; .
  7. Selecteer Bevestigen of OK om je selecties te verzenden.

Je kunt accepteren, weigeren, een tegenbod doen of geen actie ondernemen wanneer je een bod ontvangt voor een domein dat je verkoopt. Je hebt 7 dagen de tijd om het bod van een koper te accepteren, zelfs als je hem een tegenbod hebt gestuurd. Je hebt ook de mogelijkheid om je vermelding te pushen naar een 7-daagse openbare veiling met het oorspronkelijke bod van de koper als openingsbod. Alle aanbiedingen vervallen na 7 dagen als er geen actie wordt ondernomen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Verkooplijst en vervolgens Verkopen .
  3. Selecteer (# aanbiedingen) voor het domein.
  4. Selecteer de optie voor je reactie:
    • Als je de aanbieding accepteert, selecteer je Accepteren en vervolgens Aanbieding accepteren .
    • Als je een tegenbod indient, selecteer je Teller en voer je het bedrag van je tegenbod in het veld Bedrag tegenbod in. Selecteer Tegenbod om in te dienen.
    • Als je je vermelding wijzigt van aanbieding/tegenbod naar een 7-daagse openbare veiling, selecteer je Push to Auction .
  5. Selecteer dat je de universele servicevoorwaardenovereenkomst hebt gelezen en hiermee instemt, de GoDaddy -veilingen & reg; Lidmaatschapsovereenkomst en de prijsstructuur voor GoDaddy -veilingen & reg; .
  6. Selecteer Bevestigen of OK om je selecties te verzenden.

De koper en verkoper ontvangen beiden een bevestigingsmail wanneer een bod is geaccepteerd. De koper ontvangt 3 betalingsherinneringen via e -mail en als de betaling niet binnen 30 dagen na het sluiten van de veiling is voltooid, wordt de transactie geannuleerd. We raden aan om binnen 5 dagen na het sluiten van de veiling te betalen, aangezien de verkoper binnen 15 dagen om annulering kan verzoeken. Het domein moet binnen 5 tot 20 dagen worden geleverd nadat de koper een betaling heeft gedaan. Ontdek wanneer je domein wordt afgeleverd nadat de veiling is afgelopen.