Reageren op aanbiedingen bij het verkopen van domeinnamen

Wanneer je een bod ontvangt voor een domeinnaam die je verkoopt op GoDaddy Auctions®, kun je dit accepteren, weigeren, een tegenbod geven of de vermelding naar de veiling pushen met het oorspronkelijke bod van de koper als openingsbod. Kopers kunnen een bod uitbrengen op een domeinnaam, zelfs als deze onder de vraagprijs ligt.

Je moet binnen zeven dagen op tegenvoorstellen reageren, zolang deze bindend zijn. Als je een bod binnen zeven dagen accepteert, moet de transactie worden voltooid.

Als je de aanbieding naar een veiling pusht, zetten we deze om in een 7-daagse openbare veiling waarbij het oorspronkelijke bod van de koper als openingsbod wordt gebruikt. Zie voor meer informatieVeelgestelde vragen veilingen

Een tegenbod indienen bij een koper

1. Meld je aan bij GoDaddy Auctions .
  2. Beweeg je muis over Verkooplijst en klik op Verkopen .
  3. Klik op (# aanbiedingen) voor de domeinnaam.
  4. Klik op Teller .
  5. Voer in het veld Bedrag tegenbod het bedrag in dat je wilt bieden.
  6. Klik op Tegenbod .
  7. Lees en accepteer de Servicevoorwaarden.
  8. Klik op Bevestigen .

Om een bod of tegenbod van een koper te accepteren

1. Meld je aan bij GoDaddy Auctions .
  2. Beweeg je muis over Verkooplijst en klik op Verkopen .
  3. Klik op (# aanbiedingen) voor de aanbieding.
  4. Klik op Accepteren om de details van de aanbieding te bekijken.
  5. Klik op Aanbieding accepteren om de aanbieding te accepteren.
  6. Lees en accepteer de bevestiging.
  7. Klik op Bevestigen .

Het bod van een koper naar een veiling pushen

1. Meld je aan bij GoDaddy Auctions .
  2. Beweeg je muis over Verkooplijst en selecteer Verkopen .
  3. Klik op (# aanbiedingen) voor de aanbieding.
  4. Selecteer Push to Auction .
  5. Klik op OK.