Wat is een FTP?

File Transfer Protocol (FTP) is een manier om bestanden van je computer naar je hostingaccount en andersom te verplaatsen. Je hebt een FTP-client nodig om FTP te gebruiken. Er zijn tal van verschillende clients die je kunt gebruiken, maar wij raden FileZilla aan.

Opmerking: Onze hostingaccounts ondersteunen alleen passieve FTP. Deze instelling is beschikbaar in de meeste FTP-clients en webdesignsoftware die publiceren met FTP ondersteunen.

Volgende stappen

De manier waarop je bestanden verplaatst is afhankelijk van het type hostingaccount dat je hebt.