Help

Beheerde WordPress Help

Querytekenreeksen in WordPress URL‘s

Je beheerde WordPress-account verwijdert bekende trackingquerytekenreeksen (zoals utm_*) van de pagina die je bezoekers laden als ze te maken hebben met omleidingen van serverzijde. Voorbeelden van omleidingen van serverzijde zijn onder andere:

  • Bezoekers dwingen om je website te laden met of zonder het subdomein ‘www‘
  • 301 omleidingen

Met Beheerde WordPress worden querytekenreeksen het meest verwijderd omdat website-eigenaars naar een versie van hun site koppelen zonder ‘www‘.

Voorbeeld

Als je je Beheerde WordPress-account instelt als www.coolexample.com en bezoekers vervolgens doorstuurt naar, coolexample.com?utm_medium=Facebook (zonder ‘www‘), is er een omleiding via serverzijde www.coolexample.com.

Tijdens die omleiding wordt de querytekenreeks ("?utm_medium=Facebook") verwijderd en laadt de bezoeker de pagina www.coolexample.com.

Problemen met querytekenreeksen oplossen

Je kunt dit probleem oplossen door consistent te koppelen naar je domeinnaam met of zonder ‘www‘.

Als je wilt bekijken welke versie je Beheerde WordPress-account gebruikt of de versie wilt veranderen, ga je naar Het domein van je account wijzigen.

Technische informatie

Dit gebeurt door de manier waarop Beheerde WordPress de content van je website cacht. We cachen de pagina's van je website op basis van hun URL's en sluiten URL's met bekende trackingquerytekenreeksen uit.

Als bezoekers een omleiding van serverzijde tegenkomen, laden ze een pagina die wij hebben gecached, zonder de querytekenreeks in de URL, waardoor het verwijderd wordt.

Als bezoekers de pagina echter laden zonder een omleiding van serverzijde tegen te komen, zijn er geen problemen en blijft de querytekenreeks intact.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.