Beheerde WordPress Help

Stuur mijn testomgeving naar de productiesite

Stap 5 van de reeks Aan de slag met testomgevingen.

Nadat je wijzigingen in je testomgeving hebt gemaakt, kun je deze wijzigingen naar je live productie site sturen.

Waarschuwing: het synchronisatieproces overschrijft standaard alleen je bestanden. Als je het vakje Content overschrijven aanvinkt, dan wordt de database ook overschreven. Zorg ervoor dat de content van je testomgeving overeenkomt met wat je op je live site wilt, voordat je de wijzigingen doorstuurt naar productie. WooCommerce-sites: maak jezelf vertrouwd met het WooCommerce-updateproces voordat je content naar je live site stuurt.
Opmerking: alle aangepaste codes of assets die niet zijn opgeslagen in de /wp-content-map worden niet verplaatst van en naar de testomgeving.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Managed WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het Menu-pictogram menu voor de website waarvoor je voor een testomgeving wijzigingen naar productie wilt sturen.
    Instellingen selecteren
  4. Selecteer onder testomgeving het menu Acties en selecteer vervolgens Sites synchroniseren.
    Selecteer sites synchroniseren
  5. Selecteer Van testomgeving naar productie sturen. Selecteer alleen Inhoud overschrijven als je de database wilt overschrijven evenals de mappen in je live productiesite.
  6. Selecteer Synchroniseren.

De synchronisatie van de testomgeving van je productiesite kan enkele minuten duren afhankelijk van het formaat en de complexiteit van je site.