Help

Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Push je testomgeving naar de productiesite

Nadat je aan wijzigingen in je Beheerde WordPress -testsite hebt gewerkt, kun je alle wijzigingen die je hebt aangebracht naar je live site pushen.

Opmerking: Staging -sites zijn beschikbaar als je een Deluxe-, Ultimate-, Developer- of Pro -beheerde WordPress -account hebt. Als je een Basic -account hebt, moet je je account upgraden om een testsite te gebruiken.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik naast Beheerde WordPress-websites op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    selecteer enscenering
  4. Klik op Synchronisatieopties .
  5. Voor beheerde WordPress Pro -accounts (alleen beschikbaar in de VS en Canada), selecteer je Staging kopiëren naar productie en selecteer je vervolgens een van deze opties:
    Kies deze optie ... ... om dit te doen:
    Thema- en plug -inbestanden Overschrijf alleen het live -thema en de plug -ins en eventuele aanvullende code (bijvoorbeeld CSS of JavaScript) op de live website. Overschrijft geen uploads, posts, pagina's en plug-inconfiguraties op de live website.
    Alle bestanden en database Overschrijf alle bestanden (plug -ins, thema's, media) en de database van de site (posts, pagina's, opmerkingen).

    Selecteer voor Deluxe-, Ultimate- en Developer -accounts Staging naar productie pushen en selecteer vervolgens Content overschrijven om al je wijzigingen (bijvoorbeeld nieuwe posts, opmerkingen of pagina's) door te voeren naar je live website.

    Waarschuwing: Het synchronisatieproces overschrijft standaard alleen bestanden. Als je pusht terwijl Content overschrijven is geselecteerd, wordt de database ook overschreven. Zorg ervoor dat de inhoud die je hebt op de testsite is wat je wilt op de live site voordat je de wijzigingen doorvoert naar productie.
  6. Klik voor Pro -accounts op Nu synchroniseren .

    Klik voor Deluxe-, Ultimate- en Developer -accounts op Synchroniseren .

Opmerking: Aangepaste code of middelen die niet zijn opgeslagen in de map /wp-content, worden niet verplaatst van en naar staging.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.