Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Trek je productiesite naar de testlocatie

Wanneer je je beheerde WordPress -site naar de testsite trekt, wordt er een kopie van je site gemaakt. Je kunt deze kopie vervolgens zo vaak bewerken als je wilt, zonder dat deze wijzigingen van invloed zijn op je hoofdsite.

Opmerking: Aangepaste code of middelen die niet zijn opgeslagen in de map /wp-content , worden niet verplaatst van en naar staging.

Als je dat nog niet hebt gedaan, maak dan de testomgeving aan voordat je begint.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    selecteer enscenering
  4. Klik op Synchronisatieopties .
  5. Selecteer Pull -productie naar enscenering .
  6. Als je je productiesite exact wilt kopiëren zoals deze is, selecteer je Inhoud overschrijven . Als je recente wijzigingen hebt aangebracht in je testomgeving, worden deze wijzigingen overschreven als je dit selecteert.
    Waarschuwing: Het synchronisatieproces overschrijft standaard alleen bestanden. Als je trekt terwijl Inhoud overschrijven is geselecteerd, wordt de database ook overschreven. Zorg ervoor dat de inhoud die je op de productiesite hebt, is wat je op de testsite wilt hebben voordat je de wijzigingen naar de enscenering trekt.
  7. Klik op Synchroniseren .