Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Publiceer mijn Websites + Marketing -site

Nadat je je website hebt beoordeeld en er precies zo uitziet als jij wilt, kun je deze publiceren. De eerste keer dat je publiceert, wordt je mogelijk gevraagd om je site aan een domein te koppelen. De kosten van een domeinnaam staan los van de kosten van hosting. ( Vergelijk pakketten en prijzen .)

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan de site aan. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Opmerking: Selecteer Voorbeeld om te zien hoe je site eruitziet op zowel desktop als mobiel. Meer dan 50 procent van de bezoekers van je website bevindt zich op een mobiel apparaat.
  1. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, selecteer je Site publiceren of Publiceren.
  2. Ga door met het aanbrengen van wijzigingen op je site. Je wijzigingen worden automatisch lokaal opgeslagen terwijl je werkt, maar je moet je site elke keer opnieuw publiceren als je wilt dat de wereld je wijzigingen ziet.

Meer informatie

  • Alle Websites + Marketing -sites bevatten SSL -certificaten . Het is niet nodig om een certificaat van een derde te installeren. Alle verzonden gegevens worden versleuteld zodra je site is gepubliceerd.
  • Het kan enige tijd duren voordat je wijzigingen worden weergegeven in de resultaten van zoekmachines. Elke zoekmachine crawlt het web anders en indexeert nieuwe inhoud met verschillende snelheden.
  • Als je denkt dat je de publicatie van je site ongedaan wilt maken, overweeg dan om een voorpagina of landingspagina te maken en de rest te verbergen of je domein naar een andere website te verwijzen.
  • Als je site problemen nodig heeft, neem dan contact op met een GoDaddy -gids . We staan klaar om te helpen.
  • Bekijk de handleiding voor het maken van een website voordat je op publiceren klikt. Zo weet je zeker dat je alles hebt gecontroleerd.