Publiceren en abonneren op je Calendar

Door je Calendar te publiceren en je erop te abonneren, kun je deze bekijken met tal van programma's, waaronder mobiele apparaten, om je planning te helpen organiseren. Er zijn slechts een paar snelle stappen om te publiceren en je te abonneren op Calendar, zoals hieronder wordt beschreven.

Je agenda publiceren

Als je je Calendar publiceert, kun je deze bekijken vanaf andere apparaten.

Om je agenda te publiceren

1. Meld je aan bij je Calendar -account .
  2. Ga naar het tabblad Instellingen.
  3. Klik op Agenda's delen .
  4. Klik naast de agenda die je wilt publiceren in de kolom Acties opSchakel URL publiceren in ( Publiceer URL inschakelen ).

De URL van je agenda wordt weergegeven. Je gebruikt dat om je te abonneren op je agenda in welke applicatie je ook gebruikt.

Opmerking: Om de gedeelde URL van een agenda te verwijderen, klik je opVerwijder gepubliceerde agenda ( Verwijder gepubliceerde agenda ).

Abonneren op je agenda

Als je je abonneert op je gepubliceerde Calendar, kun je deze op andere apparaten bekijken. De volgende instructies beschrijven hoe je je kunt abonneren op je gepubliceerde Calendar met behulp van een aantal populaire agenda -programma's.

Apple iPhone

1. Vanuit het beginscherm op Instellingen.
  2. Klik op E -mail, contactpersonen en agenda's .
  3. Klik op Account toevoegen ....
  4. Klik op Overig .
  5. Klik op Geabonneerde agenda toevoegen .
  6. Voer in het veld Server je gepubliceerde Calendar -URL in.
  7. Klik op Volgende.
  8. Klik op Opslaan.

Apple Agenda

1. Start Agenda .
  2. Selecteer in het menu Bestand de optie Nieuw agenda -abonnement .
  3. Voer je Calendar gedeelde URL in het veld Agenda -URL in en klik vervolgens op Abonneren .
  4. Vul de volgende velden in en klik op OK :
    Veld Wat te doen ...
    Naam: Voer de naam in die je voor deze agenda wilt gebruiken in je Agenda -applicatie.
    Geabonneerd op Laat je Calendar gedeelde URL in dit veld staan.
    Locatie Selecteer waar je de gegevens van deze agenda wilt opslaan. Als je iCloud gebruikt, raden we aan dat te selecteren. 1
    Verwijderen Selecteer of je de meldingen en bijlagen van deze agenda wilt verwijderen. Je kunt dit doen als je standaardwaarschuwingen hebt ingesteld of als je de bijlagen van je evenementen niet permanent op je harde schijf wilt opslaan.
    Automatisch vernieuwen Selecteer de frequentie waarmee je deze agenda wilt vernieuwen. We raden elk uur aan .
    Negeer waarschuwingen Selecteer deze optie als je wilt dat de meldingen via de agenda komen, maar deze negeren.

1 Als je je Calendar deelt met iCloud, wordt de informatie opgeslagen in je iCloud -account, waardoor de informatie ook wordt gesynchroniseerd met al je apparaten via je iCloud -account. Als je deze Calendar van een van deze apparaten wilt verwijderen, moet je dit doen via icloud.com .

Google Agenda en Android -apparaten

1. Klik in Andere agenda's op Toevoegen en vervolgens op Toevoegen via URL .
  2. Voer in het URL -veld je gepubliceerde Calendar -URL in.
  3. Klik op Agenda toevoegen .

Als je eenmaal je Calendar hebt gepubliceerd en je een iPhones®, iPads®, en Apple Mac OSX iCal®, of een Android® -apparaat gebruikt, kun je het synchroniseren met je mobiele apparaat. Zie voor meer informatie,Synchroniseer mijn Calendar met mijn mobiele apparaat .

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Alle geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.