Help

Webbouwer Help

Publicatie van mijn site ongedaan maken

Of je per ongeluk op publiceren hebt geklikt of gewoon van gedachten bent veranderd, door het ongedaan maken van het publiceren van je site zien mensen nu "Binnenkort" en je kopafbeelding. Op de achtergrond kun je nog steeds aan de rest van je site werken totdat je weer klaar bent om te publiceren. Als je site al gepubliceerd is, komen nieuwe bewerkingen niet online totdat je opnieuw publiceert.

  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Klik op Instellingen in het deelvenster Mijn site. (Gebruik het pictogram Startpagina Pictogram Startpagina als je op een andere pagina bent om terug te gaan naar Mijn site.)
  5. Selecteer Publiceren ongedaan maken.
    Kies Publiceren ongedaan maken vanuit Instellingen
  6. Bevestig dat je het publiceren van je site ongedaan wilt maken, en bevestig vervolgens dat de publicatie van je site is opgeheven.

Verwante stappen

Meer informatie

Als je meer controle wilt over hetgeen klanten zien terwijl je site niet gepubliceerd is, denk er dan over om een aangepaste voor- of startpagina te maken of je domein door te verwijzen naar een andere website (zoals een profiel of pagina op sociale media).

Optie 1: Maak een voor- of startpagina en verberg de rest

Een website met één pagina werkt geweldig voor veel bedrijven. Je hebt alleen je bedrijfsnaam, een achtergrondafbeelding van hoge kwaliteit en contactgegevens (e-mail, telefoonnummer of adres) nodig.

Deze optie werkt het best omdat het goed is voor je zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je wilt geen SEO verliezen, en het kan weken duren doordat een nieuwe site geïndexeerd is. (Meer informatie over het indexeren van je site en SEO.)

  1. Wijzig je startpagina naar iets wat je kunt weergeven, zoals je bedrijfsnaam en contactgegevens. Als je een seizoensgebonden bedrijf hebt of je andere pagina’s zijn onder constructie, kun je iets zeggen als "Deze winter zijn we op vakantie. We hopen je de volgende lente weer te zien!"
  2. Verberg pagina’s door de pagina-instellingen te wijzigen van de rest van je pagina’s.
  3. Als je klaar bent om te starten, kun je de pagina-instellingen herstellen en je pagina’s opnieuw weergeven.

Optie 2: Verwijs je domein naar een andere website

Dit wordt ook het omleiden of doorsturen van je domein genoemd. Je kunt mensen die je URL bezoeken altijd doorsturen naar een andere URL.

Je kunt bijvoorbeeld je URL doorsturen naar je Google Mijn Bedrijf-site of een sociale media-site (Facebook-pagina, Instagramprofiel, etc.)

Het kan 24 tot 48 uur duren voordat het doorsturen van je domein (of het annuleren van het doorsturen) in werking treedt.

  1. Stuur tijdelijk je domein door naar je bedrijfssite of een andere website.
  2. Werk zoals gewoonlijk in Website Builder aan je site.
  3. Als je klaar bent om te starten, kun je je site publiceren en vervolgens het doorsturen van je domein stoppen.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.