Microsoft 365-e-mailabonnementen vergelijken

Dit is inbegrepen bij elk abonnement op Microsoft 365 van GoDaddy. Met deze abonnementen krijg je e-mail die gebaseerd is op de domeinnaam van jouw website, waardoor je professioneel overkomt en je klanten gerust kunnen zijn over met wie ze communiceren.

Wanneer je je abonnement kiest, kan je ook het aantal gebruikers kiezen die elk hun eigen e-mailaccount krijgen. Alle prijzen zijn per gebruiker.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

Professionele e-mailabonnementen

Microsoft 365-e-mailabonnementen zonder Office-apps.

Gratis proefversie van E-mail Essentieel

Dit pakket verschijnt alleen als bundel in combinatie met andere producten van GoDaddy, en is hetzelfde als E-mail Essentieel. Als je de gratis proefversie van E-mail Essentieel verlengt, krijgt deze een upgrade naar E-mail Essentieel.

E-mail Essentieel

Dit pakket bevat professionele e-mail gebouwd op je domeinnaam, agenda, en contacten synchroniseren op mobiele apparaten en e-mailclients. Er wordt 10 GB e-mailopslag bij geleverd.

E-mail Plus

Als het pakket E-mail Essentieel je bevalt maar je wilt meer opslag, biedt dit pakket dezelfde functies met 50 GB opslag erbij.

Microsoft 365-pakketten

Microsoft 365-e-mailabonnementen met Office-apps.

Online Zakelijk Essentieel

Dit pakket biedt niet alleen 50 GB e-mailopslag, maar je krijgt ook OneDrive (1 TB), bestanden delen en online versies van de Office-programma’s waaronder Word, Excel en meer. Je krijgt toegang tot Office Mobile met apps voor Android- en iPhone-apparaten, berichtenuitwisseling en online vergadergesprekken of videovergaderingen via Teams.

Zakelijk Professioneel

Alle functies van Online Zakelijk Essentieel, plus desktopdownloads van de Office-programma's waar je zo dol op bent. Je kunt Office per gebruiker op tot wel vijf computers (pc of Mac) installeren en vijf tablets of smartphones. Je krijgt meer voor elkaar, waar je ook bent met offline toegang die je bestanden synchroniseert zodra je weer online bent. Er wordt 50 GB e-mailopslag bij geleverd.

Premium Security

Het ultieme abonnement! Het bevat alle programma’s, functies en apps van Business Professioneel, en ook onze Geavanceerde e-mailbeveiliging en add-ons voor e-mailarchivering. Er wordt 50 GB e-mailopslag bij geleverd.

Zakelijk Enterprise

Dit abonnement is geschikt voor grotere organisaties die verbeterde opslag en nalevingsfuncties nodig hebben. Net als bij Zakelijk Professioneel krijg je alle programma’s die je nodig hebt, maar dan met de ProPlus-versie van Office Suite. Hierbij zijn 100 GB e-mailopslag en uitbreidbare OneDrive-opslag inbegrepen. Onze GoDaddy-experts staan voor je klaar om je te helpen de beste oplossing voor je team te vinden.