Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Professionele e-mail- en Microsoft 365-e-mailpakketten vergelijken

Dit zit in elk Professionele e-mail- en Microsoft 365-pakket van GoDaddy.

Professionele e-mailpakketten

Starter E-mail

Dit pakket verschijnt alleen als bundel in combinatie met andere producten van GoDaddy, en is hetzelfde als E-mail Essentieel. Wanneer Starter Email verlengd wordt, krijgt deze automatisch een upgrade naar E-mail Essentieel.

E-mail Essentieel

Met dit pakket kun je professionele e-mail gebouwd op je domeinnaam, agenda, en contacten synchroniseren op mobiele apparaten en in e-mailclients. Er wordt 10 GB e-mailopslag bij geleverd. E-mail Essentieel is speciaal voor GoDaddy gemaakt en is nergens anders beschikbaar.

E-mail Plus

Als het pakket E-mail Essentieel je bevalt maar je wilt meer opslag, biedt dit pakket dezelfde functies met 50 GB opslag erbij.

Microsoft 365-pakketten

Online Essentieel

Dit pakket biedt niet alleen 50 GB e-mailopslag, maar je krijgt ook OneDrive (1 TB), bestanden delen en online versies van de Office-programma’s Word, Excel en meer. Ook krijg je chatfunctie en online audio-/videovergaderingen via Teams.

Business Premium

Alle functies van Online Essentieel, inclusief desktopdownloads van de welbekende Office-programma’s geïnstalleerd op maximaal 5 pc’s of Macs, 5 tablets/smartphones per gebruiker en Office Mobile met apps voor Android- en iPhonetelefoons. Je kunt offline werken en je bestanden eenvoudig synchroniseren wanneer je weer online bent.

Premium Security

Het ultieme plan! Het bevat alle programma’s, functies en apps van Business Premium, en ook onze Geavanceerde e-mailbeveiliging en add-ons voor e-mailarchivering.

Business Premium Enterprise

Dit pakket is gemaakt voor grotere organisaties die verbeterde opslag en nalevingsfuncties nodig hebben. Net als bij Business Premium krijg je alle programma’s die je nodig hebt, maar dan met de ProPlus-versie van Office Suite. Het komt met 100 GB e-mailopslag en uitbreidbare OneDrive-opslag. Onze GoDaddy-experts staan voor je klaar om je te helpen de beste oplossing voor je team te vinden.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.