Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Productprijzen bijwerken voor mijn reseller -webwinkel

Je bepaalt de prijzen van producten en services in je webwinkel met behulp van procentuele markeringen van de groothandelsprijzen . Stel markeringen in voor productgroepen of productniveaus en kies een algemene prijsregel voor je gehele productcatalogus. Alle producten zonder een opmaak maken standaard gebruik van de algemene regel.

Opmerking: Storefront-prijzen geven alleen de pro rata-maandelijkse prijs weer voor een aankoop van één jaar. Wanneer een product aan de winkelwagen wordt toegevoegd, worden alle beschikbare termijnen en prijzen weergegeven.

Stel een algemene prijsregel in voor alle producten

 1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Selecteer Prijzen .
 3. Selecteer Globale prijzen bijwerken .
  selecteer Globale prijzen bijwerken
 4. Bepaal of je bestaande regels wilt vervangen:
  • Overal toepassen zonder een specifieke regel : Stel een algemene regel in nadat je eerder groeps- of sectieregels hebt ingesteld. Bestaande regels op groeps- of sectieniveau worden NIET overschreven.
  • Bestaande regels vervangen : Begin opnieuw door regels te overschrijven die je eerder hebt gemaakt. Als je al regels hebt ingesteld op groeps- of sectieniveau , worden die regels vervangen door de nieuwe regels die je hier maakt.
   beslissen hoe je de regel wilt toepassen
 5. Selecteer een van de volgende mogelijkheden:
  • Productprijzen instellen op adviesverkoop : Deze optie is standaard geselecteerd. Alle producten zijn ingesteld op de huidige adviesprijs. Productprijzen worden automatisch bijgewerkt als de adviesprijs verandert.
   selecteer aanbevolen verkooppunten
  • Een aangepast markeringspercentage instellen : Voer een bulkpercentage -opslag in boven de groothandelsprijs (zoals 300%) die van toepassing is op alle producten.
   selecteer een aangepast percentage opmaak
 6. Selecteer Wijzigingen opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Markeringen instellen voor een productgroep

 1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Selecteer Prijzen .
 3. Selecteer een productgroep (bijvoorbeeld Webhosting).
  • Om verouderde producten te bekijken, zet je de schakelaar Bekijk verouderde producten aan.
 4. Voer je gewenste percentagemarkering in onder Een groepspercentage -opmaak instellen . De opmaak is van toepassing op nieuwe aankopen en verlengingen van alle productlagen in de productgroep.
  voer het groepspercentage in
 5. Controleer de aangepaste verkoopprijs voor de productniveaus.
 6. Selecteer Opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Markeringen instellen voor een productlaag

 1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Selecteer Prijzen .
 3. Selecteer een productgroep (bijvoorbeeld Webhosting).
  • Om verouderde producten te bekijken, zet je de schakelaar Bekijk verouderde producten aan.
 4. Selecteer Nieuw om een opmaak in te stellen voor nieuwe aankopen van een productlaag. Selecteer Verlenging om een markup in te stellen voor verlengingen van een productlaag.
 5. Ga naar de productlaag die je wilt bijwerken en voer vervolgens de gewenste procentuele markeringen in onder Markeringen .
  voer markeringen in
 6. Controleer de aangepaste verkoopprijs .
 7. Selecteer Opslaan . Je nieuwe prijzen worden gepubliceerd in je webwinkel. Het kan tot drie uur duren voordat prijswijzigingen worden weergegeven.

Opmerking: Verkoopprijzen zijn gebaseerd op het bedrag van de laagste looptijd. Voor een product met 1 maand als laagste beschikbare looptijd is de prijs voor 1 jaar bijvoorbeeld gelijk aan de prijs van 1 maand vermenigvuldigd met 12.

Verwante stappen

Meer informatie