Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Productprijzen bijwerken voor mijn reseller -webwinkel

Stel in het Reseller Control Center je eigen prijzen in voor de producten en services die je aanbiedt in je reseller -webwinkel. Maak verkoopprijzen , stel andere prijzen in voor nieuwe aankopen en verlengingen, pas snel nieuwe aankoopprijzen toe op verlengingsprijzen (zodat je niet twee keer dezelfde prijzen hoeft in te stellen) en stel bulkprijzen in voor een hele productgroep.

Je moet je prijzen instellen boven de minimale verkoopprijs van elk product.

Opmerking: Storefront-prijzen geven alleen de pro-rata-maandelijkse prijs weer voor een aankoop van één jaar. Wanneer een product aan de winkelwagen wordt toegevoegd, worden alle beschikbare termijnen en prijzen weergegeven.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Producten en selecteer vervolgens een productgroep.
  3. Selecteer Prijzen instellen naast het product dat je wilt bijwerken.
  4. Vul een van de volgende zaken in:
  5. Stel prijzen in voor afzonderlijke producten

Stel prijzen in voor nieuwe aankopen en verlengingen voor individuele producten, importeer je eigen prijslijst en pas alle nieuwe productprijzen toe op verlengingen.

1. Selecteer het tabblad Nieuw (nieuwe aankoopprijzen) of het tabblad Verlengingen (verlengingsprijzen).
      • Optioneel : Selecteer Importeren of Exporteren om je prijslijstspreadsheet te importeren of exporteren.
    2. Selecteer hetPlustekenknop -symbool om de sectie uit te vouwen voor het product waaraan je wilt werken.
    3. Voer je prijs (s) in de kolom Je detailhandel in.
      • Optioneel - Als je de prijs van je nieuwe product automatisch wilt toepassen op verlengingen, selecteer je Productprijzen afstemmen op het tabblad Verlengingen. Selecteer Alle prijzen , Verkoopprijzen of Verkoopprijzen om die prijzen toe te passen op verlengingen. Wijzigingen worden geel weergegeven.
    4. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan . Er wordt een banner weergegeven waarin staat dat je wijzigingen zijn opgeslagen.

Stel prijzen in voor een productgroep

Bespaar tijd door uniforme prijzen in te stellen voor alle producten in een productgroep, in plaats van afzonderlijk. Wanneer je de prijs instelt, voeg je valuta of percentages toe aan de verkoopprijs op basis van het bedrag dat je hebt ingesteld.

1. Selecteer hetPlustekenknop -symbool om het gedeelte Prijzen instellen voor de gehele productgroep uit te vouwen.
    2. Selecteer onder Te wijzigen prijs je verkoopprijs , je verkoopprijs of je verkoop- en verkoopprijs .
    3. Kies onder Startprijs het type prijs dat je wilt toepassen. Voorgestelde verkoopprijs past bijvoorbeeld de huidige adviesprijs toe op elk product in de groep.
      • Als je een geldbedrag of percentage wilt optellen of aftrekken (zoals voorgestelde verkoopprijs + percentage ), voeg je het bedrag toe aan het volgende veld.
    4. Selecteer Berekenen . Wijzigingen worden geel weergegeven op de tabbladen Nieuw en Verlenging.
    5. Opmerking: Om terug te keren naar de voorgestelde verkoopprijs voor elk product in de groep, selecteer je Voorgestelde verkoopprijs herstellen.

6. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan . Er wordt een banner weergegeven waarin staat dat je wijzigingen zijn opgeslagen.