Producten toevoegen voor je klanten

Nadat je klanten hebt toegevoegd, kun je producten toevoegen aan hun profielen.

1. Meld je aan bij je Pro-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de klant die nieuwe producten nodig heeft.
  3. Als de klant al toestemming heeft gegeven om producten te kopen, klik je op Beginnen met winkelen.
    Als je nog geen toestemming van de klant hebt, klik je op Producten toevoegen.
  4. Ga door de lijst met producten en voeg producten toe aan de winkelwagen.
    Producten uit deze lijst toevoegen aan de winkelwagen

Opmerking: je kunt de looptijd voor producten aanpassen voor je ze naar de klant stuurt. In de meeste gevallen is de standaardlooptijd drie jaar. In dit voorbeeld zijn webhosting met een looptijd van drie jaar en een domein toegevoegd aan de winkelwagen.

5. Als je klaar bent met winkelen, klik je op Doorgaan.
  6. Selecteer een betaalmethode in het scherm Hoe wil je betalen?:
    • Selecteer Kaart van de klant om te betalen met het account van de klant en de geregistreerde betaalmethode. Je ziet deze optie niet als de klant geen toestemming heeft gegeven om producten te beheren en te kopen.
    • Selecteer Mijn kaart om te betalen met je GoDaddy Pro-account. Producten worden bewaard binnen je account.
    • Selecteer Winkelwagen e-mailen naar klant om de winkelwagen naar de klant te sturen. De klant rondt de aankoop af en we geven een melding als de aankoop is gedaan.
  7. Afhankelijk van je selectie, klik je op Doorgaan naar betalen of Winkelwagen versturen.
  8. Volg de vragen om je aankoop af te ronden of wacht tot de klant de aankoop heeft afgerond. Als de klant de aankoop heeft afgerond verschijnt er een bevestiging in de feed Recente activiteit.

Opmerking: als je geen toegang hebt tot het account van de klant als de klant betaalt, geeft het bevestigingsscherm de klant een melding dat je toegang nodig hebt samen met een link naar ‘Toegangsniveau instellen‘.