Producten toevoegen

Voeg producten of services aan je winkel toe die bezoekers kunnen kopen. Als je het webwinkelpakket hebt, kun je maximaal 1500 producten toevoegen. Je kunt een upgrade van je site uitvoeren als je momenteel niet over dit pakket beschikt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Als dit de eerste keer is dat je de webbouwer gebruikt, dan moet je je website instellen voordat je producten toevoegt.
  3. Als je je website hebt ontworpen en bekeken, klik je op de menuknop met drie balken in de linkerbovenhoek.
  4. Klik op Webwinkel.
  5. Als dit de eerste keer is dat je een product toevoegt, wordt de pagina Product toevoegen weergegeven.
  6. Opmerking: als dit niet de eerste keer is dat je een product toevoegt, wordt de knop Product toevoegen weergegeven. Klik erop om naar de pagina Product toevoegen te gaan.

7. Voer een Productnaam in.
  8. Klik op Afbeelding toevoegen, blader naar de afbeelding en klik vervolgens op Openen.
  9. Opmerking: afbeeldingen moeten JPG-, JPEG-, GIF- of PNG-bestanden zijn. Deze mogen niet groter zijn dan 10 MB per bestand. Hoewel je afbeeldingen tot 5000 x 5000 pixels kunt uploaden, worden deze niet groter weergegeven dan op 1920 X 1080 pixels.

10. Voer een prijs in. Je kunt nu of later een verkoopprijs invoeren.
  11. Gebruik SKU (voorraadeenheid) om een uniek getal in te voeren voor het bijhouden van voorraad en het beheren van gerelateerde facturen.
  12. Selecteer onder Instellingen:
    • Belastbaar product: De standaardinstelling die garandeert dat het lokale btw-tarief bij klanten in rekening wordt gebracht.
    • Actief product: Dit is eveneens een standaardinstelling die garandeert dat nieuwe producten in de winkel verschijnen. Schakel dit uit om producten te verbergen die niet te koop zijn, zoals seizoensgebonden artikelen of wanneer je meerdere producten tegelijk op een hoger niveau wilt brengen.
  13. Pas je producten verder aan door de tabbladen hierna in te vullen:
    • Klik op Beschrijving om informatie weer te geven over het product, zoals waarvan het is gemaakt en waarvoor het wordt gebruikt.
    • Klik op Inventaris en opties om te hoeveelheid bij te houden en klanten keuzes te bieden met betrekking tot zaken als grootte, kleur of andere aangepaste opties.
    • Klik op Verzending om specifieke verzendingsopties in te stellen voor het product of om het te verzenden op basis van methoden die je al hebt ingesteld (zie Meer informatie hierna voor meer informatie over het toevoegen van verzending).
    • Klik op Zoekmachines om het product weer te geven op basis van de titel en beschrijving die je opgeeft wanneer mensen zoeken naar dit artikel of vergelijkbare artikelen.
  14. Klik op Opslaan of klik op Opslaan en nog een artikel toevoegen.
  15. Vergeet niet je website te publiceren om je wijzigingen door te voeren.