Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Productbeoordelingen van klanten met Yotpo inschakelen

Koppel je webwinkel aan Yotpo zodat je klanten productbeoordelingen en recensies kunnen achterlaten. Nadat klanten een product hebben gekocht, e -mail je ze om een productbeoordeling te vragen en vervolgens kun je die beoordelingen modereren.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel en selecteer Overzicht.
      Ga in Websites + Marketing naar Winkel en vervolgens naar Overzicht
    • Klik vervolgens in het gedeelte Verkoop volgen en vastleggen op Beoordelingen inschakelen .
      Schakel productbeoordelingen in

• Ga in Premium webwinkel naar Promoten en selecteer Promoten .
      Ga in Premium webwinkel naar Promoten en selecteer Promoten
  4. Klik naast Productbeoordelingen op Inschakelen .
  5. In het venster Vertrouwen opbouwen met productbeoordelingen voer je het e -mailadres in waar je de beoordelingen naartoe wilt sturen en klik je op Registreren voor Website Builder of Inschakelen voor Premium Webwinkel.
  6. Je hebt Yotpo ingeschakeld. Klik op Beoordelingen beheren om naar Yotpo te gaan en je productbeoordelingen te bekijken.
    Klik op Beoordelingen beheren

Opmerking: hoewel deze gratis versie van Yotpo beperkt is tot 50 beoordelingen per maand, kun je upgraden voor meer beoordelingen.