E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Problemen oplossen waarop Facebook de verkeerde campagne weergeeft

Heb je ooit je recente GoDaddy -nieuwsbrief op Facebook gepost, alleen om te ontdekken dat de laatste Facebook -post de verkeerde campagne weergeeft? Nooit meer bang, we hebben hier je oplossing!

Ten eerste, geen paniek . Je hoeft de Facebook -post helemaal niet te verwijderen. Met de onderstaande stappen wordt dit probleem opgelost, zonder dat je iets opnieuw hoeft te posten.

Dit scenario kan zich soms voordoen als je een campagne hebt gekloond in je GoDaddy Email Marketing -account. Daarna ga je door met het bewerken van de nieuwe om deze bij te werken, en nieuwe afbeeldingen toe te voegen en de tekst te wijzigen, enz. Facebook blijft echter hangen bij het verwijzen naar de miniatuur en afbeeldingen van de originele versie. Je hoeft alleen maar de Facebook naar je _XXXYYY_ GoDaddy Email Marketing permanente URL te vernieuwen, en alles komt goed.

Als je Facebook de verkeerde _XXXYYY_ GoDaddy Email Marketing -e -mail weergeeft, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:

Stap 1: Kopieer de GoDaddy Email Marketing -URL voor de campagne

Dit is eigenlijk dezelfde URL die je in je post op Facebook hebt geplakt. En je hebt het nu ook nodig. Kopieer het dus rechtstreeks vanuit je Facebook ... of klik op de knop Delen onder de miniatuur van de campagne op je _XXXYYY_ GoDaddy Email Marketing -campagnepagina . De GoDaddy -URL is al gemarkeerd, dus kopieer deze en je bent klaar.

Stap 2: Ga naar de Facebook -foutopsporingspagina

Er is een pagina waar je je links kunt debuggen, alleen voor Facebook ! Er is een veld waar je je URL kunt invoeren, zodat Facebook alle koppelingen en externe links kan vernieuwen. Plak je gekopieerde GoDaddy -URL in dat veld en klik op de blauwe knop Foutopsporing.

Hierdoor wordt alle informatie over die link weergegeven in Facebook. Klik nu op de blauwe knop met de tekst Nieuwe schraapinformatie ophalen .

Stap 3: Controleer of de URL is vernieuwd

Zodra je op de knop Nieuwe schraapinformatie ophalen hebt geklikt, zou je het hele scherm hieronder moeten zien (met veel technisch ogende informatie), vernieuwen. Het belangrijkste om op te letten is de sectie die zegt "Op basis van de ruwe tag hebben we de volgende Open Graph -eigenschappen geconstrueerd". En de onderstaande met de naam "Wanneer gedeeld, wordt dit opgenomen."

Controleer in het eerste gedeelte of de "og: title", "og: image" en "og: description" de juiste tekst en afbeeldingen weergeven van de meest recente versie van die campagne. En daaronder, in de sectie Voorbeeld delen, kun je een voorbeeld zien van hoe het eruit zal zien als je dezelfde URL in een bericht op Facebook plakt. Dit moet overeenkomen met alle bovenstaande objecteigenschappen, waarbij ook de meest recente informatie voor deze specifieke campagne wordt weergegeven.

Stap 4: Ververs je Facebook -bericht

Als je je Facebook -bericht al hebt verwijderd, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt dezelfde GoDaddy -URL gewoon in een nieuw bericht plakken en het voorbeeld en de weergave moeten worden bijgewerkt. Maar als je je oude bericht nog niet hebt verwijderd, vernieuw je gewoon je Facebook -pagina en je zou die meest bijgewerkte, recente informatie moeten zien.

Als je nog steeds problemen ondervindt, bel dan 24/7 met ons bekroonde supportteam op (480) 463-8836-wij staan voor je klaar!