Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Problemen oplossen: HTML of aangepaste code wordt niet goed weergegeven

Als je problemen ondervindt bij het toevoegen van HTML of aangepaste code aan je Websites + Marketing -pagina, bekijk dan de onderstaande lijst voor mogelijke oplossingen.

Voeg Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook Meta Tag, Pinterest Meta Tag en Google AdSense rechtstreeks toe aan je site in Instellingen , geen aangepaste code vereist. Zorg ervoor dat websitebezoekers cookie- en trackingvoorkeuren kunnen instellen , dat is de wet.

Opmerking: het insluiten van code kan van invloed zijn op het functioneren van je hele site , dus gebruik dit alleen als je vertrouwd bent met coderen of als je een specifieke code van een andere site hebt.

Laten we zeggen dat we een voorbeeldcode hebben:
Aangepast codevenster

Richtlijnen en beperkingen voor code

  • Gebruik HTTPS in plaats van HTTP. (Ondersteuning voor HTTP wordt niet gegarandeerd.)
  • Gebruik de meest recente versie van je webbrowser. Gebruik Chrome voor de beste ervaring. In Internet Explorer, Microsoft Edge en Opera Mini kan het HTML-voorbeeld niet meer werken als de embed is veranderd. Als dit gebeurt, vernieuw je de pagina om je wijzigingen te zien, of schakel je over naar een andere browser.
  • Als je widget niet wordt weergegeven, geef je de hoogte een hogere waarde, bijv. 40 pixels.
  • Voor ingesloten content die van hoogte verandert als de gebruiker er iets mee doet, raden we aan om de hoogte geforceerd in te stellen op een waarde die deze veranderingen ondersteunt.
  • Wanneer je een link insluit, stel je de doelkenmerkwaarde in op "_blank" zodat deze wordt geopend in een nieuw tabblad of venster.
  • Bij het embedden van platte tekst of een URL, zet je deze in HTML-tags.
  • Hoe de HTML-widget reageert, hangt af van de code die je wilt embedden. Aangezien de embed in een iframe wordt geplaatst, kan de widget mogelijk niet goed reageren, zelfs als de originele content dit wel doet.
  • Het plaatsen van een Google AdSense -fragment in een iframe is in strijd met het beleid van Google en wordt niet ondersteund. Zie in plaats daarvanGoogle AdSense toevoegen aan mijn website .

Opmerking: hoewel we graag uitleggen hoe de HTML-sectie werkt, kunnen we geen problemen oplossen met code van derden die je eraan toevoegt.

Meer informatie