
Problemen met WordPress oplossen
WordPress is een van de meest gebruikte websitetoepassingen. Hoewel het extreem populair is, zijn er enkele veelvoorkomende problemen die je binnen enkele minuten kunt oplossen.
Opmerking: dit artikel bevat bronmateriaal van wordpress.org met betrekking tot veelvoorkomende fouten en hun oplossingen. Er zijn directe links naar relevante documentatie op die site als referentie voor diepere technische informatie die je nodig hebt, indien beschikbaar.
Voordat je begint
In WordPress is een handige functie ingebouwd voor het oplossen van fouten, genaamd WP_DEBUG
. De functie WP_DEBUG
kan aanvullende informatie bieden wanneer een probleem niet kan worden opgelost met de standaardstappen voor probleemoplossing.
Je kunt WP_DEBUG
en WP_DEBUG_LOG inschakelen
in het bestand wp-config.php . De inhoud van het debug.log -bestand kan jou en je sitebeheerder helpen om het probleem te beperken tot een specifieke plug -in, thema of configuratieoptie die mogelijk een probleem veroorzaakt.
Zie voor hulp:
Mijn WordPress-site is traag
Elke keer dat een bezoeker naar je WordPress -blog gaat, verwerkt de server PHP -scripts en brengt hij een databaseverbinding tot stand, wat betekent dat de server veel werk doet. Hoe complexer en drukker je site is, hoe langzamer dit proces wordt.
Mijn blog geeft steeds een lege pagina weer
Algemene 500 ISE (Internal Server Error), veelvoorkomende PHP -fouten en problemen met databaseverbindingen kunnen zich manifesteren als een leeg wit scherm en zijn algemeen bekend in de WordPress -gemeenschap als het White Screen of Death (WSOD).
PHP -fouten
Er zijn verschillende PHP -fouten die hun eigen individuele symptomen hebben. Dit zijn de meest voorkomende PHP -fouten in WordPress:
- Waarschuwing: Kan headerinformatie niet wijzigen - headers zijn al verzonden
- Oproep naar ongedefinieerde functie
- Toegestane geheugengrootte is uitgeput
- Maximale uitvoeringstijd overschreden
Hier zijn enkele dingen die je kunt proberen:
Fout bij het tot stand brengen van een databaseverbinding
Als je WordPress handmatig hebt geïnstalleerd in je hostingaccount en je een foutmelding krijgt bij het tot stand brengen van een databaseverbinding
wanneer je probeert verbinding te maken met WordPress, moet je je wp-config.php-bestand aanpassen zodat het werkt met onze databaseservers.
Verbinding verlopen
De fout bij een time -out bij de verbinding wordt weergegeven wanneer je website probeert meer te doen dan je server kan beheren. Het komt vooral veel voor bij gedeelde hosting waar je geheugenlimiet beperkt is.
Hier zijn enkele dingen die je kunt proberen:
404 Fout pagina niet gevonden
Af en toe kunnen er na een migratie of een domeinnaamwijziging 404 Niet gevonden
-fouten optreden op je website voor links in je site. Dit kan ook een probleem zijn met de fout ' Startpagina niet gevonden'.