Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Problemen met mijn webtoepassingsfirewall (WAF) oplossen

Je Web Application Firewall (WAF) werkt als een omgekeerde proxy, wat betekent dat we al je inkomende verkeer filteren om te voorkomen dat slechte aanvragen op je website terechtkomen. Aangezien dit wordt gedaan door een update van je DNS -instellingen, kunnen services die niet rechtstreeks verband houden met je website (e -mail, FTP of cPanel -toegang) worden beïnvloed. Er zijn enkele kleine wijzigingen die u kunt aanbrengen om deze services te herstellen.

Voordat je begint

Je moet je hosting -IP -adres vinden voordat je wijzigingen kunt aanbrengen in herstelservices die niet werken.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Klik onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik op Firewall . Er worden 2 IP -adressen vermeld op het dashboard van je firewall: het hosting -IP -adres en het firewall -IP -adres .
    ALTEXT

Noteer het hosting -IP -adres . Je hebt dit nodig om je services bij te werken.

Toegang tot FTP/SFTP/SSH

Als je verbinding maakt met je domein door naar ftp.coolexample.com te gaan, werkt het niet als het FTP -record naar het firewall -IP -adres verwijst. Je kunt het IP -adres van je domein niet wijzigen omdat hierdoor de firewall wordt gedeactiveerd, maar je kunt het hosting -IP -adres gebruiken om verbinding te maken met FTP in plaats van ftp.coolexample.com.

Een andere optie is om samen met je hostingprovider het subdomein ftp.coolexample.com te wijzigen zodat het verwijst naar je hosting-IP in plaats van het firewall-IP-adres.

Toegang tot cPanel/WHM of Plesk

Als je normaal gesproken cPanel, WHM of Plesk opent door naar coolexample.com/cpanel, cpanel.coolexample.com , coolexample.com:2083 , etc. te gaan, kies dan de onderstaande optie die op jou van toepassing is.

• cPanel - https://yourhostingipaddress:2083/
  • WHM - https://yourhostingipaddress:2087/
  • Plesk - https://yourhostingipaddress:8443/

Mail

Nadat je je firewall hebt geactiveerd, moet je mogelijk je MX -records controleren bij je hostingprovider.

Als uw e-mail op een cPanel server wordt gehost, wilt u de MX-record voor mail.coolexample.com veranderen.

Zie voor GoDaddy e -mail In afwachting van installatie: MX -fout