Problemen met Google Safe Browsing oplossen

Als de volgende afbeelding wordt weergegeven wanneer je naar je website gaat, is de website op de zwarte lijst geplaatst door Google Safe Browsing:

Google Safe Browsing

Als je wilt weten waarom dit is gebeurd, ga je naar Google's diagnostische pagina voor jouw domein op http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=[jouw domeinnaam]

Op deze pagina zie je de huidige status van je domein, de datum waarop Google deze het laatst heeft gescand, informatie over de verdachte inhoud en instructies met betrekking tot wat je hierna moet doen. Je kunt deze informatie gebruiken om te bepalen hoe je de kwaadaardige inhoud van je site kunt verwijderen.

Let op: de informatie die je op de diagnostische pagina ziet, is mogelijk verouderd, omdat Google niet elke dag elke site op het internet bezoekt.

Een beoordeling aanvragen

Als je de problemen die Google heeft gevonden hebt opgelost, moet je een nieuwe beoordeling aanvragen via Google Webmaster Tools®. Dit kun je hier vinden.

Google heeft ook een stapsgewijze handleiding met alle informatie die je nodig hebt om een gehackte site op te schonen via google.com/webmasters/hacked/.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.