Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Problemen met de geïntegreerde Stripe -betaalmethode oplossen

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van onze geïntegreerde Stripe -betaalmethode, kan deze handleiding je helpen meer informatie te verzamelen en deze op te lossen.

Je kunt een van de onderstaande links kiezen om door te gaan:

Stripe kan geen verbinding maken

Het verbindingsproces tussen je winkel en Stripe is grotendeels geautomatiseerd, maar het kan nog steeds mislukken. De reden dat de eerste verbinding mislukt, is vaak omdat iets die verbinding blokkeert. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende stappen die je kunt nemen om verder te onderzoeken:

 1. Schakel een firewall of beveiligingsplug -in uit als deze is ingeschakeld

  Firewalls zijn uiterst belangrijk voor een veilige site, maar ze kunnen soms legitieme verbindingen met services van derden blokkeren. Als de verbinding met Stripe is mislukt, moet je eventuele beveiligingsplug -ins of firewalls uitschakelen en het opnieuw proberen.

 2. Schakel optimalisatie -plug -ins uit

  Er zijn gevallen waarin optimalisatieplug -ins mogelijk iets agressiever zijn in de technieken die ze gebruiken om de prestaties van een site te verbeteren. Als de verbinding is mislukt, schakel dan eventuele optimalisatieplug -ins uit en probeer het opnieuw.

 3. Schakel alle plug -ins uit behalve WooCommerce

  Het is nog steeds mogelijk dat een plug-in van een derde partij de verbinding met Stripe blokkeert of in strijd is met de functie op andere, onvoorspelbare manieren. Als dat gebeurt, kan de verbinding mislukken of werkt de functie helemaal niet meer, wat een fatale fout op je site kan veroorzaken. Een goede algemene stap voor probleemoplossing is het uitvoeren van een plug-in en themaconflicttest voor de hele site. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, moet je alle WordPress -plug -ins uitschakelen, behalve WooCommerce. Probeer vervolgens opnieuw om je account te koppelen.

  Hetzelfde geldt voor je thema. Je moet overschakelen naar een standaard WordPress-thema (bijvoorbeeld Twenty Twenty-Two) en het opnieuw proberen. Als het probleem niet meer bestaat, kun je de plug-ins afzonderlijk opnieuw inschakelen en controleren of het probleem zich opnieuw voordoet, totdat je degene vindt die het probleem heeft veroorzaakt.

Terug naar boven

Stripe is verbonden, maar kan de betaalmethode nog steeds niet zien op de kassapagina

Dit is meestal een configuratieprobleem, dus nadat Stripe is verbonden, moet je controleren of dit ook is ingeschakeld op de pagina WooCommerce > Instellingen > Betalingen . Als dat het geval is en je kunt de betaalmethode nog steeds niet zien, zorg er dan voor dat je een plug -in en themaconflicttest uitvoert om andere plug -ins te verwijderen die dit probleem veroorzaken.

Ten slotte, als er aangepaste codefragmenten op je site zijn toegepast, zorg er dan voor dat je deze ook uitschakelt en controleer opnieuw.

Terug naar boven

Ik zie niet alle Stripe -betaalmethoden die ik heb geconfigureerd in mijn Stripe Connect -dashboard

Onze integratie zal proberen om alle geconfigureerde betaalmethoden van je Stripe Connect -dashboard weer te geven, maar we controleren niet de vereisten voor elke methode. In sommige gevallen (bijv. Ondersteunde valuta, minimum/maximum bestelbedrag, enz.), Kan de betaalmethode geconfigureerd zijn, maar niet beschikbaar zijn in je webwinkel. Neem contact op met het Stripe -klantenserviceteam voor meer informatie over de beperkingen van elke betaalmethode.

WooCommerce -bestellingen mislukken

Als je mislukte bestellingen ziet op de pagina WooCommerce > Bestellingen van je winkel, controleer dan de opmerkingen aan de rechterkant van de pagina. Voor mislukte bestellingen is er meestal een rechtvaardiging voor de oorzaak van de mislukking, die kan worden gebruikt om dit probleem op te lossen.

Terug naar boven

Schakel de debugmodus in voor de geïntegreerde Stripe -betaalmethode en plaats een testbestelling

Als je meer informatie nodig hebt om dit probleem op te lossen, kun je de functie Foutopsporingslogboek inschakelen. Hiermee worden alle relevante logboeken geregistreerd die worden gegenereerd tussen je site en Stripe, die je vervolgens kunt gebruiken om dit probleem op te lossen of om ze door te sturen naar het zorgteam om het proces te versnellen.

Het proces om dat te doen is:

 1. Ga naar WooCommerce > Instellingen > Betalingen , selecteer de gateway en wijzig de instelling voor foutopsporingsmodus in "Opslaan in logboek".
 2. Probeer nog een testtransactie uit te voeren.
 3. Ga naar WooCommerce > Status > Logboeken en zoek het logboek van je laatste transactie. Houd er rekening mee dat het logboek in UTC/GMT -tijd kan zijn, dus het kan een paar uur worden verschoven.
Terug naar boven

Neem contact op met het zorgteam

Als het bovenstaande niet werkt, neem dan contact op met ons zorgteam door een Help -aanvraag te plaatsen vanaf de pagina Help boven aan het beheermenu van je WordPress -site.

Terug naar boven

Meer informatie