Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Problemen met cadeaubonnen oplossen

Hieronder vind je een lijst met veelvoorkomende fouten die kunnen optreden bij het gebruik van de functie voor cadeaubonnen en informatie over hoe je deze kunt oplossen.

Cadeaubonnen worden niet gegenereerd

Als je cadeaubonnen niet worden gegenereerd of in de status "In behandeling" blijven, controleer dan het volgende:

 • Zorg ervoor dat de bestelling een betaalde status heeft: Voor meer informatie kun je de veelgestelde vragen lezen over het genereren van cadeaubonnen en bestelstatussen op WooCommerce .
 • Achtergrondverwerking: Je site moet achtergrondverwerking ondersteunen om cadeaubonnen te kunnen genereren. Om dit te controleren, ga je naar WooCommerce > Status > Tools en voer je de Achtergrondverwerkingstest uit. Als je site niet werkt, neem dan contact op met je host om achtergrondverwerking/loopback -verbindingen in te schakelen.
 • Beveiligingsplug -ins: cadeaubonnen moeten toegang hebben tot de HTML die voor elke cadeaubon is gegenereerd om deze naar een pdf te converteren. Sommige beveiligingsplug -ins, zoals WordFence of iThemes Security, kunnen dit blokkeren en moeten worden uitgeschakeld of opnieuw worden geconfigureerd om deze toegang mogelijk te maken.
 • Hostbestanden: voor ontwikkelaars: hostbestanden om een site om te zetten naar een ander domein kunnen niet worden gebruikt met cadeaubonnen en vele andere WooCommerce -plug -ins. Cadeaubonnen gebruiken wp_safe_remote_* -aanvragen om gegevens van zichzelf op te halen en voor deze aanvragen is een domeinnaam vereist. Als je site verwijst naar een domein vanuit een hosts -bestand in plaats van een openbare site, zullen deze aanvragen mislukken.
 • BasicAuth: Als je site achter BasicAuth zit, worden achtergrondverzoeken voor het genereren van cadeaubonnen niet voltooid. WP Engine -testsites gebruiken bijvoorbeeld vaak basisauthenticatie om sitetoegang te blokkeren (je ziet een pop -up voor referenties wanneer je probeert toegang te krijgen tot de site). Schakel basisauthenticatie uit om cadeaubonnen te genereren.
 • Time -outfout cURL: Als je deze fout ontvangt (Kan geen pdf van cadeaubon genereren: Kan HTML cadeaubon niet laden: cURL -fout 28: Time -out bij verbinding na 5001 milliseconden), dan wil je misschien je time -out verlengen met deze code. Als je niet zeker weet waar je deze code moet invoeren, kun je contact opnemen met je hostingprovider voor meer informatie.

Lege cadeaubonnen

Als cadeaubonnen worden gegenereerd maar leeg zijn, controleer dan het volgende:

 • Plug -ins voor onderhoudsmodus: is je site openbaar beschikbaar? Dit is vereist voor het genereren van cadeaubonnen. Zorg ervoor dat je plug -ins voor de onderhoudsmodus uitschakelt. Cadeaubonnen worden gegenereerd vanuit een HTML -bestand op je site, dus cadeaubonnen moeten toestemming hebben om dit HTML -bestand aan te vragen en te lezen om de cadeaubon te genereren. Dit kan worden verhinderd door dit soort plug -ins.
 • Achtergrondverwerking: Je site moet achtergrondverwerking ondersteunen om cadeaubonnen te kunnen genereren. Om dit te controleren, ga je naar WooCommerce > Status > Tools en voer je de Achtergrondverwerkingstest uit. Als je site niet werkt, neem dan contact op met je host om achtergrondverwerking/loopback -verbindingen in te schakelen.

Traag genereren van cadeaubonnen

Hoewel het gebruik van PHP 7.0+ de snelheid van het genereren van cadeaubonnen verbetert, wordt de generatietijd grotendeels beïnvloed door de achtergrondafbeelding van de cadeaubon. Naarmate de achtergrondafbeelding toeneemt, neemt ook de tijd om de PDF te genereren toe. Bij het afrekenen betekent dit dat het langer kan duren voordat een bestelling wordt gegenereerd en weergegeven op de pagina Bestelling ontvangen.

Als je gebruikmaakt van cadeaubonnen met een hoge resolutie, raden we je aan om deze afbeeldingen kleiner dan 2000px (kleiner dan een afgedrukte pagina) te bewaren, zodat de cadeaubon binnen een redelijke tijd kan worden gegenereerd.

Wazige cadeaubonnen

Als je cadeaubonnen er wazig uitzien op je apparaat , komt dit waarschijnlijk door een instelling met je PDF -viewer (bijv. Acrobat, Voorbeeld, etc.). Standaard zullen de meeste PDF -viewers proberen om een afbeelding weer te geven zoals zij denken dat deze wordt afgedrukt, maar dit werkt niet altijd correct. Je kunt deze instelling wijzigen in je PDF -weergavetoepassing.

In Voorbeeld kun je bijvoorbeeld naar Voorkeuren > PDF gaan en de Schaal van 100% definiëren als instelling wijzigen in “1 punt is gelijk aan 1 schermpixel”.

Als je cadeaubon er wazig uitziet wanneer deze is afgedrukt, kan dat aan een aantal factoren liggen:

 • Als de PDF van je cadeaubon kleiner is dan het paginaformaat waarop je afdrukt, kan het zijn dat je afdrukmanager deze verder schaalt dan 100%, wat resulteert in een wazige, onscherpe afbeelding. Wijzig je afdrukinstellingen zodat ze niet groter zijn dan 100%.
 • Soms zien afbeeldingen op het scherm er gewoon beter uit dan afgedrukte versies, vanwege de fysieke verschillen tussen een pixel op een monitor en een pixel die op een vel papier is afgedrukt. Over het algemeen zien afbeeldingen er beter uit op het scherm en vereisen ze een hogere resolutie die overeenkomt met de versie op het scherm. Om dit op te lossen, kun je beginnen met een cadeaubonafbeelding met een hogere resolutie, die er misschien groot uitziet als een PDF op het scherm, maar die kleiner moet worden en er scherp uitziet als deze wordt afgedrukt. Zorg ervoor dat de achtergrondafbeelding van je cadeaubon-sjabloon een hoge resolutie / 300 DPI heeft en dat je dit hebt ingesteld als de afbeelding-DPI voor je cadeaubon.

Zorg ervoor dat je de afbeelding van je cadeaubon test wanneer je het sjabloon voor de cadeaubon voor het eerst configureert door handmatig een cadeaubon voor jezelf toe te voegen en te downloaden, zodat je een idee krijgt van hoe de gekozen afbeelding eruitziet in PDF -vorm, hoe de tekstvelden zijn gerangschikt en hoe deze wordt weergegeven. wordt afgedrukt door je klanten.

Speciale tekenondersteuning

Cadeaubonnen ondersteunen het gebruik van niet-ASCII-tekens, zoals Cyrillisch of Mandarijn, op een gegenereerde cadeaubon. Aangezien systeemlettertypen worden gebruikt, moet je server / hostingomgeving dit ondersteunen. Als je echter merkt dat speciale tekens niet goed worden herkend (of worden vervangen door? -Symbolen), kun je in plaats daarvan een extern lettertype gebruiken met bredere tekenondersteuning.

Als de meegeleverde lettertypen niet goed werken voor uw taal, kunt u een klein codefragment gebruiken om meer lettertypen te registreren. We raden aan om voorbeelden van Google -lettertypen te bekijken om een lettertype te vinden dat het beste bij je merk en taal past.

Streepjescodes scannen

Als je problemen ondervindt bij het scannen van streepjescodes, controleer dan het volgende:

 • Zorg ervoor dat het sjabloon voor de cadeaubon het streepjescodetype QR -code gebruikt: terwijl andere streepjescodes kunnen worden gebruikt voor externe scanners, ondersteunen cadeaubonnen alleen het lezen van QR -codes voor het inwisselen van codes.
 • Stel de voorgrondkleur van de streepjescode in op zwart: Dit zou het voor je scanner gemakkelijker moeten maken om de streepjescode te detecteren en correct te scannen.
 • Zie je de foutmelding 'Alleen beveiligde herkomsten toegestaan'? Dit komt waarschijnlijk doordat je browser geen cameratoegang toestaat zonder een SSL -certificaat. Je site moet een SSL -certificaat bevatten om codes voor cadeaubonnen te scannen.

Andere problemen

 • Bekijk de veelgestelde vragen .
 • Is de tekst van de cadeaubon vergroot of ziet het er over het algemeen niet goed uit? Houd er rekening mee dat je geen plug-ins voor afbeeldingscompressie zoals WP SmushIT kunt gebruiken wanneer je retina-dpi of cadeaubonnen met een hoge resolutie wilt toevoegen, omdat deze deze resolutie verliezen wanneer ze worden gecomprimeerd. Zorg ervoor dat de resolutie 300 DPI is en dat de achtergrondafbeelding van je cadeaubon -sjabloon ook op deze instelling is geconfigureerd.

Meer info