Heb je problemen met het aanmelden bij Microsoft 365?

Probeer deze oplossingen als je je niet kunt aanmelden bij je Microsoft 365 -e -mailaccount.

AlsDoe dit
Je kunt je niet aanmelden met je e -mailadres en wachtwoord. Meld je aan bij je Microsoft 365 -e -mail in je webbrowser of vanuit de e -mail & Office -dashboard .

Als je je online kunt aanmelden, maar niet bij je e -mailclient (zoals Gmail of Apple Mail), moet je ervoor zorgen dat je e -mailaccount is ingesteld aan de hand van deze stappen .
Je bent de beheerder van een Microsoft 365 -account en jij of een van je gebruikers is het e -mailwachtwoord kwijtgeraakt of vergeten.Probeer een van de volgende oplossingen:
Je bent een e -mailgebruiker (niet de eigenaar van het GoDaddy -account) en je bent je e -mailwachtwoord kwijtgeraakt of vergeten.Stuur jezelf een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord .
Je hebt meervoudige authenticatie (MFA) ingesteld, maar hebt geen toegang tot je methode.Stel je MFA -methode opnieuw in .
Je kunt je online aanmelden, maar je hebt problemen met Outlook voor Windows. Wis Windows Credential Manager .
Je kunt je online aanmelden, maar je hebt problemen met Outlook voor Mac.Probeer een van deze oplossingen .
Je hebt een Business Professional -abonnement of hoger en je kunt je niet aanmelden bij Outlook voor Windows of Mac.Controleer of Outlook correct is ingesteld .