Problemen met aanmelden?

Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij je Microsoft 365 -e -mailaccount, kun je deze oplossingen proberen.

Als Doe dit
Je kunt je niet aanmelden met je aanmeldgegevens. Bevestig dat je je e -mail opent via de juiste URL en meld je aan bij je account .
Je bent de beheerder van een Microsoft 365 -account en jij of een van je gebruikers bent het e -mailwachtwoord kwijtgeraakt of vergeten.

Probeer een van de volgende oplossingen:

Je bent niet de beheerder van het Microsoft 365 -account en je bent je e -mailwachtwoord kwijtgeraakt of vergeten. Stuur jezelf een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord .
Je kunt je online aanmelden, maar je hebt problemen met Outlook. Voor een Windows -pc: wis het Windows -referentiebeheer .
Je hebt een Business Premium -abonnement en je kunt je niet aanmelden bij je Outlook -desktopapp. Controleer je account .