Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Probleemoplossing voor RSS -afbeeldingen die niet worden weergegeven

Dus je hebt je RSS -feed gekoppeld aan GoDaddy Email Marketing. En ze heeft een geweldige RSS -e -mail voor je gemaakt door automatisch artikelen van je blog binnen te halen ... maar wacht! De afbeeldingen zijn er niet!

Ten eerste, geen paniek. Dit is waarschijnlijk heel eenvoudig op te lossen.

Als er maar één afbeelding wordt weergegeven in je feed -e -mail, bekijk dan de 'schone' opmaakinstellingen van je RSS -e -mail . Als je blog wordt gehost door Blogger of een Blogspot -subdomein is, en er zijn helemaal geen afbeeldingen, lees dan verder!

Ga naar je feed en zoek een van de stiekeme afbeeldingen die niet in je e -mail worden weergegeven. Verkrijg het tag van de afbeelding en bekijk deze.

De kans is groot dat de URL voor die afbeelding relatief is in plaats van absoluut . Een relatieve link vermeldt niet de hoofd -URL, maar verwijst alleen naar het unieke deel van de afbeeldings -URL. En een absolute link, aan de andere kant, is de volledige URL van de afbeelding die zelfstandig overal op internet kan worden gebruikt.

Bijvoorbeeld

De img src in je artikel kan er ongeveer zo uitzien:

0041_1.jpeg

De link in die img src -tag is relatief. Dit is de URL waarnaar in die tag wordt verwezen:

/wp-content/uploads/article-image.jpeg

Je kunt zien dat het begin van die link er niet echt uitziet als een normale website. Om ervoor te zorgen dat die URL absoluut is, moet deze de hoofd -URL van je pagina bevatten. Hier is een voorbeeld van dezelfde URL, als een absolute link:

http://myblog.com/wp-content/uploads/article-image.jpeg

Zodra je je inhoud opnieuw publiceert met behulp van absolute links, hoef je alleen maar je feed opnieuw te laden. Je zou deze afbeeldingen moeten zien verschijnen in je RSS -feed. Geef Mimi wat tijd om je inhoud opnieuw te laden vanuit je feed, en je RSS -e -mail zou die afbeeldingen ook moeten ophalen!

Heb je nog steeds problemen met je RSS -e -mail?

Als deze afbeeldingen nog steeds niet worden weergegeven, bel dan 24/7 met ons bekroonde supportteam op (480) 463-8836.

Wat is in hemelsnaam een RSS -e -mail? En je kunt meer lezen als je andere hulp nodig hebt bij het instellen van je RSS -e -mail .

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.