E-mailmarketing van GoDaddy Help

Probleemoplossing: versturen van een test en deze niet ontvangen

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

GoDaddy Email Marketing is extreem betrouwbaar bij afleveren. Dus als je een test hebt gestuurd en deze is niet in het postvak verschenen, lees dan verder, want er zijn nog enkele dingen die je kunt doen.

Ben jeProbeer dan dit eens
Versturen NAAR en VANAF hetzelfde e-mailadres?

of

Versturen NAAR en VANAF hetzelfde domein?
  • Verstuur je e-mail nog een keer, en dan naar een ander e-mailadres dan je Vanaf e-mailadres.
  • Wijzig tijdelijk je Vanaf e-mailadresom je test te versturen. Zorg er wel voor dat je deze wijziging weer ongedaan maakt als je je campagne daadwerkelijk verstuurt.
Verstuur je een e-mail naar een compleet ander e-mailadres?Controleer of je e -mailadressen, domeinen of IP -adressen van waaruit je e -mail kan worden verzonden, zijn toegestaan door je ontvanger.

Meer uitleg over het probleem

Bij versturen naar jezelf, vanaf jezelf met een externe mailserver (in dit geval, GoDaddy Email Marketing) zien je filters je campagne voor ongewenste e-mail aan. De filters zien dat de e-mail je eigen adres weergeeft als het Vanaf e-mailadres. Het is echter ook bekend dat de e-mail niet van je eigen e-mailprovider kwam; de e-mail kwam technisch gezien van onze servers.

Dit kan ook gebeuren als je vanaf een adres in een bepaald domein verstuurt naar een ander adres in HETZELFDE domein. Bijvoorbeeld: versturen naar jim@mollysbarkandwine.com VANAF molly@mollysbarkandwine.com.

Het maken van een e-mail die elders is opgesteld, maar die eruitziet alsof deze van jou afkomstig is, is een veelvoorkomende truc van spammers. Om jou te beschermen hebben de meest e-mailproviders dit patroon dus automatisch toegevoegd aan hun spamfilters. Soms komt de e-mail in je map Ongewenste e-mail terecht, maar soms wordt deze volledig geblokkeerd.

Volgende stap

  • Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van je Vanaf e-mailadres, zie: en scrol naar het tabblad Details .