E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Probleemoplossing Geïmporteerde contactpersonen

Allereerst: raak niet in paniek als je problemen hebt met het importeren van contactpersonen in je abonnees-gedeelte. Wij beloven je dat alles goedkomt. Er zijn enkele veelvoorkomende redenen dat je upload niet gaat zoals verwacht en die zullen wij hier behandelen.

1. Je bestand moet echt een van de volgende bestandsindelingen hebben voor de beste resultaten:
    • .csv
    • .txt
    • .xls of .xlsx
    • .vcf (vCard)
    Als je bestand anders is, sla het dan opnieuw op als een van deze bestanden en probeer het opnieuw. Het opslaan van je spreadsheet als een CSV is de beste manier om problemen met bestandsindelingen op te lossen.
  2. Zorg ervoor dat je headers in je bestand hebt. De eerste rij van je spreadsheet of de eerste regel van je tekst MOET een koprij zijn. Je allereerste rij of regel moet er bijvoorbeeld zo uitzien:
    Voorbeeldlay -out voor spreadsheet om contactpersonen te importeren.

of dit:

E -mail, naam, bedrijf
    molly@barkandwine.com, Molly Malloy, Molly's Bark and Wine

of zoals dit:

E -mail, voornaam, achternaam, bedrijf
    molly@barkandwine.com, Molly, Malloy, Molly's Bark and Wine
  3. Bij gebruik van CSV- of TXT-bestanden moet de afstand van de kopteksten overeenkomen met de afstand van de gegevens. Als je een enkele tabbladruimte gebruikt tussen je gegevens, moet er een enkele tabbladruimte zijn tussen je kopteksten. Als je geen ruimte tussen je koptekst-items hebt, moet er dus ook geen ruimte zijn tussen je gegevensitems.
  4. Zorg ervoor dat je kopteksten de juiste naam hebben. Je hebt veel flexibiliteit bij de daadwerkelijke titel die je in de koprij zet, aangezien GoDaddy Email Marketing goed is in het interpreteren van je bedoelingen. Maar als je problemen ondervindt bij het importeren, verander dan je kolomkoppen zodat deze exact overeenkomen met een van de volgende items en probeer het opnieuw:
    • e-mail
    • naam
    • voornaam
    • achternaam
  5. Je kopteksten moeten allemaal één woord zijn, als je problemen ondervindt bij het importeren van je contactpersonen. Gebruik een liggend streepje tussen woorden als dit absoluut noodzakelijk is, maar voorkom spaties in je kopteksten.
  6. Gebruik geen vreemde tekens in je kopteksten. Geen (schuine) streepjes of hekjes, etc.
  7. Zoek naar vreemde tekens in de e-mails of naar e-mailadressen die niet correct zijn ingedeeld, zoals: ---@---.---
    Alle e -mails die niet zijn geformatteerd met een @ en een punt worden niet geïmporteerd in je abonnees.
  8. Controleer je bestand op harde returns of lege rijen. Deze zorgen indien aanwezig voor problemen en gedeeltelijk importeren.
  9. Zorg er ten slotte voor dat je bestand volledig is geüpload. Je kunt de voortgang van het importeren controleren met de knop Geschiedenis importeren in je abonnees-gedeelte. Scroll op de pagina naar beneden naar het einde van je lijsten, aan de linkerkant. Hier staat de knop Geschiedenis importeren, onder al je abonnees-lijsten. Als het bestand is geüpload, wordt een groene stip en Gelukt weergegeven. Als de stip grijs is en Wordt verwerkt, wordt weergegeven, is het uploaden bezig.