Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Probleemoplossing: Foutmelding begunstigde is momenteel niet betaalbaar

Als er een banner in je resellercommissierapport staat die aangeeft dat er momenteel geen uitbetaling verschuldigd is aan je rekening van de begunstigde, dan is er een probleem met de rekeninginformatie van je begunstigde. Zodra je het probleem hebt opgelost, ontvang je de commissiebetalingen.
Roze banner met een foutmelding over de begunstigde

Opmerking: Je kunt niet wijzigen welk begunstigde -account aan je reselleraccount is gekoppeld. Je kunt de accountgegevens van je begunstigde echter altijd bijwerken om de betalingsgegevens aan te passen.

  1. Om het probleem op te sporen, moet u eerst de vetgedrukte bijnaam van de begunstigde noteren die in het foutbericht wordt vermeld.
  2. Ga naar je GoDaddy Mijn profiel profielpagina en selecteer Begunstigden .
  3. Klik op Weergeven/Bewerken naast de begunstigde die in het foutbericht is vermeld.
  4. Controleer de vier secties die bovenaan het scherm worden weergegeven. Als alle secties correct zijn ingevuld, zie je boven aan de pagina een groene cirkel rond elke stap.
    • Als een sectie geen groene cirkel heeft, is er een probleem met de informatie in die sectie.
    • In het onderstaande voorbeeld moeten de belastingformulieren nog worden ingevuld.
      Begunstigde -rekening met 2 van de 4 groene cirkels
  5. Selecteer Bewerken in het invoerscherm voor betalingsgegevens.
  6. Bekijk de gegevens van je begunstigde en werk deze indien nodig bij.
    • Deze foutmelding wordt vaak veroorzaakt door een probleem met je belastingformulier. Zorg ervoor dat je het formulier nauwkeurig en volledig invult. Ons compliance -team verifieert je formulier en neemt binnen een paar uur na verzending contact met je op als er aanvullende informatie nodig is.
  7. Nadat je de updates voor je begunstigde hebt voltooid, wacht je een paar uur en controleer je vervolgens Rapporten > Commissies in het Reseller Control Center . De fout zou niet langer moeten verschijnen.
    • Als het een paar uur geleden is dat je je updates hebt verzonden en je nog steeds een foutmelding krijgt, neem dan contact met ons op voor aanvullende ondersteuning. Onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

Opmerking: Na de begunstigde rekening wordt bijgewerkt en de minimale drempel wordt gehaald, worden de betalingen automatisch verzonden binnen 3 US werkdagen (met uitzondering van Amerikaanse feestdagen en in het weekend).

Meer informatie