Probeer het uit: proefaccounts voor online opslag

Online-opslag is een service waarmee u bestanden vanaf elke computer kunt opslaan en openen via een eenvoudige webinterface.

We bieden proefaccounts van 1 GB voor 30 dagen, zodat je de services kunt uitproberen voordat je het koopt.

Aanmelden voor een proefaccount voor online opslag

1. Ga naar onlinefilefolder.com .
  2. Klik op Nu aan de slag .
  3. Wanneer je wordt gevraagd, " Gebruik je Workspace Webmail? ", Klik je op:
    • Ja, als je een Workspace Webmail -account hebt en dit wilt koppelen aan je Online Storage -proefaccount. Voer je e -mailadres en het wachtwoord van je webmailadres in en klik op Aanmelden .

Door je Online Storage -proefversie en Workspace Webmail -accounts te koppelen, kun je eenvoudig schakelen tussen toepassingen.
    • Nee als je geen Workspace Webmail -account hebt of er geen wilt koppelen aan je Online Storage -proefaccount.
  4. Vul de volgende velden in en klik op Registreren .
    • E — Het e -mailadres dat je wilt koppelen aan je proefaccount voor online opslag. Als je je Workspace Webmail -adresgegevens hebt ingevoerd, is dit veld al ingevuld.
    • Wachtwoord en wachtwoord bevestigen — Het wachtwoord dat je wilt gebruiken om je aan te melden bij je proefaccount voor online opslag. Als je je Workspace Webmail -adresgegevens hebt ingevoerd, is dit veld al ingevuld en is dit je Workspace Webmail -wachtwoord.
    • PIN — Een viercijferig nummer om u te helpen bij het ophalen van uw wachtwoord, als u dit vergeet
    • Postcode — Je postcode om je te helpen bij het ophalen van je wachtwoord, als je dit vergeet
    • Voer de letters in die hierboven worden weergegeven — Vul de CAPTCHA (beveiligingscode) in.

Je moet je proefaccount voor online opslag binnen 24 uur activeren met de activeringscode die we je per e -mail hebben gestuurd.

Upgrade je Online Storage -proefaccount op elk moment door een nieuw Online Storage -account te kopen en in te stellen met dezelfde gebruikersnaam (je e -mailadres) en wachtwoord als je Online Storage -proefaccount. Je wordt ook uitgenodigd om je account voor online opslag te upgraden nadat je account voor de proefperiode van je online opslag is verlopen.

Bij het upgraden verplaatsen we al je bestanden van je online -opslagaccount naar je nieuwe online -opslagaccount.