Mijn domeinbescherming -abonnement toevoegen of upgraden

Upgrade je domeinbescherming voor extra beveiligingsvoordelen voor je domein. Kies uit onze volledige domeinbescherming voor beveiliging tegen ongeautoriseerde domeinacties, zoals het overdragen of verwijderen van je domeinen. Of kies ons hoogste abonnement, Ultieme bescherming, om ook bescherming tegen vervaldatum te krijgen, voor het geval de automatische verlenging mislukt vanwege een verlopen betaalmethode.

Sommige domeinen komen mogelijk niet in aanmerking voor volledige of ultieme domeinbescherming, maar ze komen mogelijk in aanmerking voor onze afzonderlijke optie voor domeineigendomsbescherming .

Opmerking: domeinen die deel uitmaken van een bundel kunnen hun volledige domeinbescherming niet upgraden.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Beschermingsplannen in het actiemenu en selecteer vervolgens Beschermingsplannen upgraden .
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Beschermingsabonnementen te zien.
  4. Bekijk de opties voor het beveiligingsplan en selecteer het abonnement dat het beste bij je past.
  5. Selecteer Afrekenen en rond je bestelling af.

We schakelen automatisch verlengen automatisch in bij het toevoegen of upgraden van Domeinbescherming voor extra beveiliging van je domein.

Verwante stappen

• Allemaal domeinen geregistreerd bij GoDaddy hebben ook een privé, uniek e -mailadres dat wordt gebruikt wanneer anderen contact willen opnemen met de domeinhouder. Stel dit e -mailadres in om berichten door te sturen naar je favoriete e -mailaccount.
  • Controleer de contactgegevens van je domein om er zeker van te zijn dat je gegevens correct en up-to-date zijn.