Help

Domeinen Help

Privéregistratie opzeggen


Wanneer je privéregistratie annuleert, worden je persoonlijke informatie, waaronder je naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer openbaar weergegeven in de Whois-database.

Waarschuwing: Het annuleren van privéregistraties kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je het domein zelf annuleert, wordt privéregistratie automatisch verwijderd. Ook kun je privéregistratie niet van het ene op het andere domein overdragen.
Verplicht: Als je zojuist Beschermde registratie hebt toegevoegd en twee-stapsverificatie hebt ingeschakeld voor je account, moet je 72 uur wachten EN Beschermde registratie annuleren voordat je Privacy verwijdert.

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

  1. Ga naar de pagina Domeininstellingen.
  2. Klik onder Contactgegevens op Privacy verwijderen.
  3. Klik op Ja, privacy verwijderen.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.